Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | December 2016 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

 

Zwartboek

De mooie Carice Van Houten zette met deze film van Nederlandse topregisseur Paul Verhoeven het startschot in van haar internationale carrière. De actrice kan je momenteel ook bewonderen in Game of Thrones als Melisandre. 

Monsters Inc.

Een Pixar film voor jong en oud. De sequel Monsters University staat ook op Netflix, al raden we eerder de originele aan. 

Foxcatcher 

Steven Carrel en Channing Tatum zetten ijzersterke rollen neer en bewijzen dat ze veel meer zijn dan comedy acteurs. .

Big Hero 6

Verpleger/Robot/Superheld Baymax is terug van weggeweest. De animatieprent verliet in oktober even de catalogus, maar is nu opnieuw toegevoegd aan het Netflix aanbod! 

Zero Point

Deze film uit Estland gaat over een zwijgzame tiener die op school wordt buitengesloten en thuis met steeds meer stress te maken krijgt. Hij probeert de boel om te gooien en opnieuw te beginnen. 

Hector and the Search for Happiness

We citeren een reviewer op onze site: 

Klaartje

maandag 29 september om 11:43

Mooie film over het geluk van de gewone mens. De zoektocht naar geluk is een avontuur met fijne en minder fijne momenten. Simon Pegg speelt een geloofwaardige avonturier met de naïviteit en openheid van een kleine jongen. Een lach en een traan. Mooie uitwerking met tekeningen tussendoor. Laat je verwonderen en zie je eigen geluk!

Divines

Regisseur Houda Benyamina ontving voor haar debuutfilm een Caméra d'Or op het filmfestival van Cannes. Ontroerend en duister.. Een aanrader dus. 

The Homesman

Een grauwe meeslepende film van en met Tommy Lee Jones dat zich afspeelt in het Westen. 

M Cream

Deze indische film vertelt het verhaal van een student en zijn vrienden die op zoek gaan naar een mythische drug in het Himalayagebergte. De eerste film sinds Oscarwinnaar Ghandi dat de acteurs Barry John en Tom Alter in eenzelfde film meespelen. 

The Last Kingdom

En we sluiten af met een kostuumserie over Alfred de Grote die zijn koninkrijk tracht te verdedigen tegen Noormannen. Kwaliteitsvolle actie, mooie beelden, aldus een historische dramaserie om je zondag mee te vullen. 

 

Bekijk ook onze suggesties van meijunijuli&aug&sept, oktober, halloweennovembere.a.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

Monsters en co.

Monsters en co.

 Regie: David SilvermanMonsters, Incorporated is de grootste bangmaak-fabriek ter wereld, en Sulley is één van de beste medewerkers. Het is de taak van Sulley en z'n collega's om kleine kinderen bang te maken, en vervolgens de angstkreten (die als energiebron gebruikt worden) op te vangen. Op een dag wordt er per ongeluk... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: