Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / oktober 2016 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Ja, de herfst is er en we zijn er blij om. Geen schuldgevoelens meer als we een serie zitten te bingewatchen terwijl de zon schijnt en iedereen in het park zit. Je hebt waarschijnlijk al lang Stranger Things uitgezien en weet niet meer waaraan te beginnen? Deze selectie is recent toegevoegd aan het aanbod: van Mel Gibsons oorlogsdrama Braveheart tot Wes Andersons avontuurlijke komedie Life Aquatic with Steve Zissou. Keuze genoeg dus!

 

3:10 to Yuma

Naar The Magnificent Seven geweest en meer verwacht? 3:10 to Yuma is óók een remake en wees zeker: deze zal je niet teleurstellen. Russel Crowe en Christian Bale spelen in deze Western actiefilm kat en muis.  

 

The Royal Tenenbaums

De familie Tenenbaum is er ons eentje! Deze film is de derde in het oeuvre van Wes Anderson  en kenmerkt zich ook met een frisse, kleurrijke en aparte sfeer.

 

The Theory of Everything

Dat Eddie Redmayne destijds de Oscar voor Beste Acteur heeft afgesnoept van Leonardo DiCaprio is na het kijken van dit romantisch drama over het leven van gehandicapte natuurkundige Stephen Hawking meer dan terecht. Sorry Leo.

 

The Nightmare Before Christmas

Kom al in Halloween mood met deze Tim Burton film en bereid je stiekem al voor op Kerstmis – en ga naar Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children kijken als je dan toch in de Burton vibe bent.

 

Life Aquatic with Steve Zissou

Tweede in de rij van Anderson: Steve Zissou en zijn crew gaan op zoek naar een vijandelijke jaguarhaai. Nooit meer zal je nog iemand met een rode muts kunnen loskoppelen van Bill Murray als oceanograaf.

 

Blow

In dit misdaaddrama speelt Johnny Depp de rol van een succesvolle drugsdealer in Californië. Van begin tot einde kan Blow, die trouwens is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, je aandacht erbij houden en laat je zeker niet onberoerd.

 

The Lord of The Rings: The Return of the King

Je hebt hem misschien al (meermaals) gezien, maar toch. Dit epische derde en laatste deel van Peter Jacksons trilogie is er eentje om nog eens te herbekijken. Frodo die Mount Doom bereikt, de grote slag bij Minas Tirith…

 

Braveheart

Acteur en regisseur, Mel Gibson is het allebei. Deze actiespektakelfilm uit 1995 gaat over een Schotse rebel die een verzet leidt om Schotland voor eens en altijd te bevrijden.

 

Luke Cage

En dan eens een serie. Een nieuwe samenwerking tussen Netflix en Marvel. Voor de mensen die houden van actie, comics, misdaad en hip hop. Het eerste seizoen staat nu ter uwer beschikking.

 

Easy

Toch liever wat indie ingesteld? De serie Easy volgt de liefdesperikelen, het stadsleven en de cultuursbelevenissen van een aantal inwoners van Chicago. De cast zal je ook wel vrij bekend voorkomen (Orlando Bloom, Dave Franco, Malin Akerman).  

Bekijk ook onze suggesties van meijunijuli&aug&septe.a.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: