Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Februari - Actueel Cinema

    

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Lucifer
Zin in een serie boordevol misdaad, drama en fantasy? Dan is Lucifer zeker en vast iets voor jou! Oh, wat zijn wij blij dat deze serie begin februari werd toegevoegd aan het Netflix aanbod! 

When We First Met
Noah heeft de perfecte eerste nacht met het meisje van zijn dromen beleefd, maar tot zijn ongenoegen is hij vervolgens in de friendzone beland. Geniet van deze fijne komedie met Adam Devine, Alexandra Daddario en Robbie Amell

Cloverfield 
Cloverfield zal jou zonder twijfel bijblijven. Dat garanderen we jou nu al.Het acteer- en filmwerk komt meesterlijk goed over. Volgens velen één van de betere horrorfilms! 

Before The Flood
Een goede documentaire over ‘t klimaat en de rol van de mens? Dat is Before The Flood zeker en vast.

Altered Carbon
Aha, eindelijk kunnen we Altered Carbon op Netflix bekijken! Vanaf nu zal iedere tv-avond voldoende drama, science-fiction en spanning bevatten!

The Holiday 
Even terug stond The Holiday nog in ons kerstlijstje. Maar ook wanneer het geen Kerstmis is, kan het bekijken van The Holiday je een heerlijke romantische avond bezorgen. 

Miracles from heaven 
De godsdienstige Christy is de moeder van de 10-jarige Anna, die lijdt aan een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. In haar wanhoop, maar min of meer tegen beter weten in, wendt Christy zich met haar dochtertje tot een specialist in Boston, helemaal aan de andere kant van Amerika. Wanneer dat tegenvalt, begint zij van lieverlee haar geloof te verliezen...

Eye In The Sky 
Eye In The Sky staat garant voor mooi opgebouwde spanning en fantastisch goed acteerwerk van Helen Mirren, Aaron Paul en Alan Rickman.

The Butler 
Een klassieker van formaat geregisseerd door Lee Daniels met Forest Whitaker, Oprah Winfrey en David Oyelowo. Wat zijn we blij dat deze film werd toegevoegd aan het Netflix aanbod! 

The Incredible Hulk 
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter-ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden… Spannende actie, grappige momenten en imponerende scènes.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema