Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | oktober 2017 - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | oktober 2017

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

The IT Crowd
Vanaf deze maand kan je de hilarische serie The IT Crowd bekijken op Netlfix. En ja hoor, 5 seizoenen lang wordt het lachen, gieren en brullen met deze geweldige cast. Lijkt deze komische serie na de eerste aflevering toch niet echt jouw ding? Dan raden we jou ten sterkste aan om de tweede aflevering toch ook even een kans te geven! ’t Wordt fantastisch!

To Kill a Mockingbird
Wat dacht je ervan om je kennis der filmklassiekers bij te schaven? Vanaf deze maand is To Kill a Mockingbird uit 1963 beschikbaar op Netflix. Heb je deze 3 maal winnende oscarfilm nog niet gezien? Netflix to the rescue!

Rick & Morty
Hilarisch, fris, slim, origineel en onverwachts emotioneel! Ja hoor, zo zijn de afleveringen van Rick & Morty. Door velen wordt deze reeks zelfs aangeduid als meest geweldige animatiereeks ooit gemaakt!

Hotel Beau Séjour
De Vlaamse topserie Hotel Beau Séjour kan je vanaf nu op Netflix bekijken. En of we deze moordzaak graag nog eens opnieuw willen bestuderen. Thanks Netflix!Mr. Dynamite: The Rise of James Brown
Mr. Dynamite: The rise of James Brown Een briljante documentaire over een legendarische zanger, singer-songwriter én entertainment genie! Indien je graag meer wil weten over deze legende mag je deze geweldig goed gemaakte documentaire, met zeldzaam materiaal en boeiende interviews, zeker niet missen.

Jackass 3
Het vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. Wenen van het lachen! Dat beloven we jou!

Our Souls at Night
Our souls at Night is ‘one for the oldies’. ‘t Is een streling voor het oog om Jane Fonda en Robert Redford op tachtigjarige leeftijd te zien acteren in een 2017 film. En zoals verwacht: Het acteerwerk is top. Deze film is een waar plezier om naar te kijken!

Piku 
Hoorde jij al van de film Piku? ’t Is een hartverwarmend komisch verhaal over een vader-dochter relatie met mooi acteerwerk en grappige situaties. Nog geen film uitgezocht voor deze avond? Wat dacht je ervan om dit verhaal over relaties en verantwoordelijkheden eens via Neflix te bekijken? 

Jane The Virgin
Hou je van Gossip Girl of Pretty Little Liars en ben je nog op zoek naar een nieuwe serie in ‘t zelfde genre? Geef Jane The Vrigin dan zeker en vast een kans. Een frisse, humoristische serie!

Ice Guardians
Hockey en ijshockey zijn momenteel extreem populaire sporten! Zou je graag eens een zicht krijgen in het leven van een professionele hockeyspeler? Ice Guardians zal je dit zeker en vast bezorgen. We garanderen het jou. Je zal niets willen missen! 

 

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de films

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.