Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Orange is The New Black 
Ja hoor, dat heb je goed gezien. Er is wel degelijk een nieuw seizoen van Orange is The New Black vanaf nu te bekijken op Netflix! En? Plof jij je vanavond in jouw zetel om dit nieuwste seizoen in één ruk uit te kijken? 

Touch of Evil 
Zin een authentieke film noir en een gezonde portie spanning? Dan is Touch of Evil dé film die jou deze maand zeker en vast zal kunnen bekoren! In Touch of Evil komt de Mexicaanse narcotica-rechercheur Mike Vargas samen met zijn bruid vast te zitten in een Amerikaans grensplaatsje. Wat er volgt, verklappen we nog niet.

Broadchurch 
Ben je fan van series als Happy Valley, The Fall en Luther? Dan moet je Broadchurch zonder twijfel ook kijken. Misdaad, drama en boeiende mysteries gegarandeerd! 

Grand Designs
Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van die inspirerende interieurprogramma's? Aha, dan heeft Netflix dé ideale nieuwkomer voor jou toegevoegd deze maand: Grand Designs! Laat de waarnemende architect in jou los, vanuit jouw comfy zetel weliswaar. ;)

Project Runway
Of niet per sé fan van huizen maar wel van mode? Ook voor de echte fashion lovers onder ons is er een niet te missen nieuwe reeks op Netflix: Project Runway!

Lab Rats
Het regent werkelijk nieuwe series en seizoenen deze maand. Ook van Lab Rats staat sinds deze maand het nieuwste seizoen online. Actie met een zeer aanwezig vleugje humor? Laat maar komen!

Like Father
Maar hé, er kwamen deze maand ook enkele knallers van nieuwe films bij op Netflix, zoals deze Like Father: een spiksplinternieuwe komedie nieuw sinds dit jaar. Dé ideale film om volop te ontspannen als je 't ons vraagt. 

Jane The Virgin
Hoho, en een nieuw seizoen van Jane The Virgin! Nodig die vriendinnen alvast uit voor een avondje bingewatchen!

Suits 
En ook van Suits is er deze maand een nieuw seizoen te bekijken op Netflix. Zeiden we je al dat het nieuwe seizoenen 'regent' op Netflix deze maand? ;) 

Dear White People 
Tot slot, een écht must-see serie waarvan sinds kort het 3de seizoen te bekijken is op Netflix: Dear White People. Deze serie is een sociale satire waarin hedendaags racisme op een luchtige, maar doortastende manier wordt aangeklaagd.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: