Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Orange is The New Black 
Ja hoor, dat heb je goed gezien. Er is wel degelijk een nieuw seizoen van Orange is The New Black vanaf nu te bekijken op Netflix! En? Plof jij je vanavond in jouw zetel om dit nieuwste seizoen in één ruk uit te kijken? 

Touch of Evil 
Zin een authentieke film noir en een gezonde portie spanning? Dan is Touch of Evil dé film die jou deze maand zeker en vast zal kunnen bekoren! In Touch of Evil komt de Mexicaanse narcotica-rechercheur Mike Vargas samen met zijn bruid vast te zitten in een Amerikaans grensplaatsje. Wat er volgt, verklappen we nog niet.

Broadchurch 
Ben je fan van series als Happy Valley, The Fall en Luther? Dan moet je Broadchurch zonder twijfel ook kijken. Misdaad, drama en boeiende mysteries gegarandeerd! 

Grand Designs
Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van die inspirerende interieurprogramma's? Aha, dan heeft Netflix dé ideale nieuwkomer voor jou toegevoegd deze maand: Grand Designs! Laat de waarnemende architect in jou los, vanuit jouw comfy zetel weliswaar. ;)

Project Runway
Of niet per sé fan van huizen maar wel van mode? Ook voor de echte fashion lovers onder ons is er een niet te missen nieuwe reeks op Netflix: Project Runway!

Lab Rats
Het regent werkelijk nieuwe series en seizoenen deze maand. Ook van Lab Rats staat sinds deze maand het nieuwste seizoen online. Actie met een zeer aanwezig vleugje humor? Laat maar komen!

Like Father
Maar hé, er kwamen deze maand ook enkele knallers van nieuwe films bij op Netflix, zoals deze Like Father: een spiksplinternieuwe komedie nieuw sinds dit jaar. Dé ideale film om volop te ontspannen als je 't ons vraagt. 

Jane The Virgin
Hoho, en een nieuw seizoen van Jane The Virgin! Nodig die vriendinnen alvast uit voor een avondje bingewatchen!

Suits 
En ook van Suits is er deze maand een nieuw seizoen te bekijken op Netflix. Zeiden we je al dat het nieuwe seizoenen 'regent' op Netflix deze maand? ;) 

Dear White People 
Tot slot, een écht must-see serie waarvan sinds kort het 3de seizoen te bekijken is op Netflix: Dear White People. Deze serie is een sociale satire waarin hedendaags racisme op een luchtige, maar doortastende manier wordt aangeklaagd.

Commentaar geven op dit artikel

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020 - Actueel

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020

De rechtszaak die door de Amerikaanse actrice Ashley Judd is aangespannen tegen filmbaas Harvey Weinstein, start begin 2020. Judd beschuldigt Weinstein ervan misbruik van haar te hebben gemaakt en haar haar filmcarrière te hebben beschadigd.
Claire Foy last acteerpauze in - Actueel

Claire Foy last acteerpauze in

Claire Foy, bekend van haar rol als Queen Elizabeth in 'The Crown', zal in de nabije toekomst niet meer op het scherm te zien zijn. De actrice heeft besloten om een pauze in te lassen.
Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven - Actueel

"Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven"

Verne Troyer, de 81 centimeter lange acteur, is eerder dit jaar om het leven gekomen door zelfdoding. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van het rapport van de lijkschouwer.
Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl' - Actueel

Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl'

In Gent rolt het filmfestival een regenboogkleurige loper uit voor de première van 'Girl', de bekroonde langspeelfilm van regisseur Lukas Dhont. Het drama over een 15-jarig meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen, gaat op de 45ste editie van Film Fest Gent in première. De regisseur... Verder lezen...
Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan - Actueel

Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan

Nu de geruchtenmolen over de line-up van Glastonbury op volle toeren draait, heeft ook acteur Bradley Cooper zijn wens uitgesproken om op de affiche te prijken. In 2017 verscheen hij reeds op het beroemde Pyramid Stage, als onderdeel van de opnames van zijn recente film 'A Star Is Born'. Nu zou hij... Verder lezen...
Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton - Actueel

Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton

De Britse actrice Keira Knightley heeft in een boek over vrouwenrechten hard uitgehaald naar Kate Middleton, de hertogin van Cambridge. Aanleiding is haar voorkomen na de bevalling, dat volgens Knightley "onrealistisch" is.
The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden - Actueel

"The Walking Dead"-acteur Scott Wilson overleden

Acteur Scott Wilson, bekend van zijn rol in "The Walking Dead", is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van leukemie. Zijn medespelers reageren verslagen op het nieuws.
'The Big Bang Theory'- actrice Kaley Cuoco gaat Harley Quin vertolken - Actueel

'The Big Bang Theory'- actrice Kaley Cuoco gaat Harley Quin vertolken

Actrice Klaey Cuoco zal na het laatste seizoen van 'The Big Bang Theory' niet lang thuis zitten. Vlak voor de start van New York Comic Con verklapte Cuoco dat ze binnenkort te zien is als Harley Quin in een nieuwe animatieserie rond het DC Comics-personage.