Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Orange is The New Black 
Ja hoor, dat heb je goed gezien. Er is wel degelijk een nieuw seizoen van Orange is The New Black vanaf nu te bekijken op Netflix! En? Plof jij je vanavond in jouw zetel om dit nieuwste seizoen in één ruk uit te kijken? 

Touch of Evil 
Zin een authentieke film noir en een gezonde portie spanning? Dan is Touch of Evil dé film die jou deze maand zeker en vast zal kunnen bekoren! In Touch of Evil komt de Mexicaanse narcotica-rechercheur Mike Vargas samen met zijn bruid vast te zitten in een Amerikaans grensplaatsje. Wat er volgt, verklappen we nog niet.

Broadchurch 
Ben je fan van series als Happy Valley, The Fall en Luther? Dan moet je Broadchurch zonder twijfel ook kijken. Misdaad, drama en boeiende mysteries gegarandeerd! 

Grand Designs
Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van die inspirerende interieurprogramma's? Aha, dan heeft Netflix dé ideale nieuwkomer voor jou toegevoegd deze maand: Grand Designs! Laat de waarnemende architect in jou los, vanuit jouw comfy zetel weliswaar. ;)

Project Runway
Of niet per sé fan van huizen maar wel van mode? Ook voor de echte fashion lovers onder ons is er een niet te missen nieuwe reeks op Netflix: Project Runway!

Lab Rats
Het regent werkelijk nieuwe series en seizoenen deze maand. Ook van Lab Rats staat sinds deze maand het nieuwste seizoen online. Actie met een zeer aanwezig vleugje humor? Laat maar komen!

Like Father
Maar hé, er kwamen deze maand ook enkele knallers van nieuwe films bij op Netflix, zoals deze Like Father: een spiksplinternieuwe komedie nieuw sinds dit jaar. Dé ideale film om volop te ontspannen als je 't ons vraagt. 

Jane The Virgin
Hoho, en een nieuw seizoen van Jane The Virgin! Nodig die vriendinnen alvast uit voor een avondje bingewatchen!

Suits 
En ook van Suits is er deze maand een nieuw seizoen te bekijken op Netflix. Zeiden we je al dat het nieuwe seizoenen 'regent' op Netflix deze maand? ;) 

Dear White People 
Tot slot, een écht must-see serie waarvan sinds kort het 3de seizoen te bekijken is op Netflix: Dear White People. Deze serie is een sociale satire waarin hedendaags racisme op een luchtige, maar doortastende manier wordt aangeklaagd.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles - Actueel

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles

De Britse actrice Keira Knightley mag zich voortaan officier in de Most Excellent Order of the British Empire (OBE) noemen. De actrice werd gisteren geridderd door prins Charles.
Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs - Actueel

Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs

Acteur en notoire losbol Charlie Sheen heeft naar eigen zeggen al een jaar geen alcohol of drugs meer aangeraakt. Dat liet hij op Twitter verstaan met een foto van een 'nuchterheidsmunt'.
Advocaten Bill Cosby dienen beroep in - Actueel

Advocaten Bill Cosby dienen beroep in

De advocaten van Bill Cosby hebben gisteren officieel beroep aangetekend tegen de veroordeling van de voormalige Amerikaanse acteur. Dat meldden lokale media vandaag. Cosby kreeg eind september een celstraf van drie tot tien jaar opgelegd voor seksuele aanranding.
Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!