Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Orange is The New Black 
Ja hoor, dat heb je goed gezien. Er is wel degelijk een nieuw seizoen van Orange is The New Black vanaf nu te bekijken op Netflix! En? Plof jij je vanavond in jouw zetel om dit nieuwste seizoen in één ruk uit te kijken? 

Touch of Evil 
Zin een authentieke film noir en een gezonde portie spanning? Dan is Touch of Evil dé film die jou deze maand zeker en vast zal kunnen bekoren! In Touch of Evil komt de Mexicaanse narcotica-rechercheur Mike Vargas samen met zijn bruid vast te zitten in een Amerikaans grensplaatsje. Wat er volgt, verklappen we nog niet.

Broadchurch 
Ben je fan van series als Happy Valley, The Fall en Luther? Dan moet je Broadchurch zonder twijfel ook kijken. Misdaad, drama en boeiende mysteries gegarandeerd! 

Grand Designs
Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van die inspirerende interieurprogramma's? Aha, dan heeft Netflix dé ideale nieuwkomer voor jou toegevoegd deze maand: Grand Designs! Laat de waarnemende architect in jou los, vanuit jouw comfy zetel weliswaar. ;)

Project Runway
Of niet per sé fan van huizen maar wel van mode? Ook voor de echte fashion lovers onder ons is er een niet te missen nieuwe reeks op Netflix: Project Runway!

Lab Rats
Het regent werkelijk nieuwe series en seizoenen deze maand. Ook van Lab Rats staat sinds deze maand het nieuwste seizoen online. Actie met een zeer aanwezig vleugje humor? Laat maar komen!

Like Father
Maar hé, er kwamen deze maand ook enkele knallers van nieuwe films bij op Netflix, zoals deze Like Father: een spiksplinternieuwe komedie nieuw sinds dit jaar. Dé ideale film om volop te ontspannen als je 't ons vraagt. 

Jane The Virgin
Hoho, en een nieuw seizoen van Jane The Virgin! Nodig die vriendinnen alvast uit voor een avondje bingewatchen!

Suits 
En ook van Suits is er deze maand een nieuw seizoen te bekijken op Netflix. Zeiden we je al dat het nieuwe seizoenen 'regent' op Netflix deze maand? ;) 

Dear White People 
Tot slot, een écht must-see serie waarvan sinds kort het 3de seizoen te bekijken is op Netflix: Dear White People. Deze serie is een sociale satire waarin hedendaags racisme op een luchtige, maar doortastende manier wordt aangeklaagd.

Commentaar geven op dit artikel

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop - Actueel

Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop

In de stad St. Helens in de Amerikaanse staat Oregon wordt momenteel een erg bijzonder huis aangeboden op de immomarkt. Liefhebbers van de 'Twilight'-films kunnen een kijkje nemen in de woning van het personage Bella Swan. Voor een relatief bescheiden 349.900 dollar of zo'n 309.000 euro mogen ze... Verder lezen...
Pirates of the Caribbean-acteur gedraagt zich als pervert - Actueel

Pirates of the Caribbean-acteur gedraagt zich als pervert

De Australische acteur Geoffrey Rush is een seksueel roofdier en gedraagt zich als een pervert. Dat verklaren advocaten van de Australische krant The Daily Telegraph in hun pleidooi voor een rechtszaak van de acteur tegen de tabloid. Rush zou de Australische theateractrice Eryn Jean Norvill hebben... Verder lezen...
Regisseurs roepen op om snel te handelen voor Oleg Sentsov - Actueel

Regisseurs roepen op om "snel te handelen" voor Oleg Sentsov

Meer dan honderd personaliteiten, onder wie de Belgische regisseur Jean-Pierre Dardenne, roepen op om "snel te handelen" om de Oekraïense filmmaker Oleg Sentsov "niet te laten sterven". Sentsov zit in Rusland in de gevangenis en is al bijna drie maanden in hongerstaking.
Jean-Claude Van Damme krijgt ster in Oostende - Actueel

Jean-Claude Van Damme krijgt ster in Oostende

De Belgische filmster Jean-Claude Van Damme is volgende maand de eregast op het filmfestival van Oostende. Hij zal er ook een ster onthullen op "Walk of Fame" op de zeedijk van Oostende. Dat meldt de organisatie vandaag.
Friends-acteur David Schwimmer te zien in nieuw seizoen Will & Grace - Actueel

"Friends"-acteur David Schwimmer te zien in nieuw seizoen "Will & Grace"

Amerikaans acteur David Schwimmer, bekend als Ross Geller uit de populaire sitcom "Friends", is te zien in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse televisie-serie "Will & Grace". De acteur speelt de nieuwe vriend van Grace, gespeeld door Debra Messing.
Brad Pitt zegt miljoenen aan alimentatie te hebben betaald - Actueel

Brad Pitt zegt miljoenen aan alimentatie te hebben betaald

Amerikaans acteur Brad Pitt ontkent dat hij aan actrice Angelina Jolie in het afgelopen anderhalf jaar geen geld heeft betaald voor de zorg van hun kinderen. Volgens Jolie heeft haar man, sinds de twee uit elkaar zijn gegaan, geen "zinvolle alimentatie" betaald voor de zes kinderen. Die zegt nu... Verder lezen...