Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juni 2017 - Actueel Cinema

    

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

 

The Boy in The Striped Pyjama’s

The Boy in The Striped Pyjama’s is een film die werkelijk niemand onberoerd laat. Het aangrijpende verhaal van Bruno, wiens vader kommandant is van een nazi-vernietigingskamp, en zijn vriendschap met de Joodse Schmull zal je voor eeuwig bijblijven. Deze moet je gezien hebben.

Borat

Een hilarisch film boordevol verrassingen! Borat staat de volle 82 minuten garant voor geschaterlach en plezier. Een ongelofelijk leuke én niet te missen film!

Robocop 1, 2 en 3

Of heb je zin in een goede portie nostalgie en actie? Dan kan je vanaf deze maand de originele Robocop-films bekijken op Netflix!

Peter Pan

Tijdens deze film neemt Peter Pan, een jongen die nooit opgroeide, jou en de drie kinderen van de Darling familie mee naar Never Never Land. Deze Amerikaanse animatiefilm bezorgt je een moment boordevol magie!

Gone Baby Gone

Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angela Gennaro (Michelle Monaghan) zijn twee privé detectives die de zaak van een vierjarig gekidnapt meisje behandelen. Hierdoor raken ze echter verwikkeld in een groot web boordevol misdaden. Een uitermate boeiend en spannend verhaal!

Saving Banksy

Idereen kent de kunstwerken van Banksy! Saving Banksy licht je zijn verhaal toe.

The Wishing Tree

The Wishing Tree is het inspirerende en extreem entertainende verhaal van vijf kinderen uit India die een magische wensboom proberen te redden. Een must-see!

Betting On Zero

Een zeer boeiende documentaire die je aanzet tot nadenken….

Pulp Fiction

In Pulp Fiction lopen vier verschillende verhaallijnen door elkaar. Quentin Tarantino slaagt erin om personages die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken, elkaars pad te doen kruisen.

Flaked

De serie Flaked werd zonet online gegooid door Netflix! Flaked vertelt het verhaal van Chip, een ex-alcoholverslaafde (tenminste voor de buitenwereld), die momenteel een meubelzaak runt. Alles lijkt zeer simpel en gewoon. Chip heeft echter een geheim…

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Star Wars IX - The Rise of Skywalker onthult nieuwe trailer - Actueel

Star Wars IX - The Rise of Skywalker onthult nieuwe trailer

Het negende en laatste deel van de ultieme Star Wars-saga, The Rise of Skywalker zal vanaf december in onze zalen te zien zijn. Het is dus nog even in ongeduld afwachten. Maar hier is alvast de nieuwste trailer. Het belooft een epische confrontatie te worden!
Bruce Springsteens regiedebuut eenmalig in de Belgische bioscoop - Actueel

Bruce Springsteens regiedebuut eenmalig in de Belgische bioscoop

"Western Star", Bruce Springsteen's regiedebuut en filmversie van zijn gelijknamig nieuwste album, zal eenmalig in de Belgische biosoop te zien zijn op zondag 17 november 2019. Dat laat Warner Bros. Pictures België weten in een persbericht.
5 feel good series over vriendschap zoals Friends - Actueel

5 feel good series over vriendschap zoals Friends

Het is 25 jaar geleden dat Phoebe, Joey, Chandler, Ross, Monica en Rachel voor het eerst op ons televisiescherm verschenen. De komst van Friends heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van televisieseries. Fascinerende personages, een knappe dosis humor..... vanaf het eerste seizoen was de... Verder lezen...
Derde seizoen 'Stranger Things' 64 miljoen keer bekeken op 4 weken - Actueel

Derde seizoen 'Stranger Things' 64 miljoen keer bekeken op 4 weken

Tijdens de eerste vier weken die volgden op de release, is het derde seizoen van de Netflix-serie liefst 64 miljoen keer bekeken. Dat heeft het streamingplatform deze week zelf bekendgemaakt in een kwartaalbrief aan de aandeelhouders.
Jennifer Aniston breekt meteen Instagramrecord met nieuwe pagina - Actueel

Jennifer Aniston breekt meteen Instagramrecord met nieuwe pagina

Door eindelijk een eigen Instagramaccount aan te maken, heeft de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston een wereldrecord gevestigd. Maar wat niemand wist, is dat Aniston al sinds jaar en dag op Instagram zat met een geheim account.
Amazon Prime komt met docuserie over Ted Bundy - Actueel

Amazon Prime komt met docuserie over Ted Bundy

Een nieuwe vijfdelige docuserie over de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy komt in 2020 naar Amazon Prime Video. De serie richt zich op de langdurige relatie van de seriemoordenaar met zijn vriendin.