Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juni 2017 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

 

The Boy in The Striped Pyjama’s

The Boy in The Striped Pyjama’s is een film die werkelijk niemand onberoerd laat. Het aangrijpende verhaal van Bruno, wiens vader kommandant is van een nazi-vernietigingskamp, en zijn vriendschap met de Joodse Schmull zal je voor eeuwig bijblijven. Deze moet je gezien hebben.

Borat

Een hilarisch film boordevol verrassingen! Borat staat de volle 82 minuten garant voor geschaterlach en plezier. Een ongelofelijk leuke én niet te missen film!

Robocop 1, 2 en 3

Of heb je zin in een goede portie nostalgie en actie? Dan kan je vanaf deze maand de originele Robocop-films bekijken op Netflix!

Peter Pan

Tijdens deze film neemt Peter Pan, een jongen die nooit opgroeide, jou en de drie kinderen van de Darling familie mee naar Never Never Land. Deze Amerikaanse animatiefilm bezorgt je een moment boordevol magie!

Gone Baby Gone

Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angela Gennaro (Michelle Monaghan) zijn twee privé detectives die de zaak van een vierjarig gekidnapt meisje behandelen. Hierdoor raken ze echter verwikkeld in een groot web boordevol misdaden. Een uitermate boeiend en spannend verhaal!

Saving Banksy

Idereen kent de kunstwerken van Banksy! Saving Banksy licht je zijn verhaal toe.

The Wishing Tree

The Wishing Tree is het inspirerende en extreem entertainende verhaal van vijf kinderen uit India die een magische wensboom proberen te redden. Een must-see!

Betting On Zero

Een zeer boeiende documentaire die je aanzet tot nadenken….

Pulp Fiction

In Pulp Fiction lopen vier verschillende verhaallijnen door elkaar. Quentin Tarantino slaagt erin om personages die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken, elkaars pad te doen kruisen.

Flaked

De serie Flaked werd zonet online gegooid door Netflix! Flaked vertelt het verhaal van Chip, een ex-alcoholverslaafde (tenminste voor de buitenwereld), die momenteel een meubelzaak runt. Alles lijkt zeer simpel en gewoon. Chip heeft echter een geheim…

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: