Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juni 2017 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

 

The Boy in The Striped Pyjama’s

The Boy in The Striped Pyjama’s is een film die werkelijk niemand onberoerd laat. Het aangrijpende verhaal van Bruno, wiens vader kommandant is van een nazi-vernietigingskamp, en zijn vriendschap met de Joodse Schmull zal je voor eeuwig bijblijven. Deze moet je gezien hebben.

Borat

Een hilarisch film boordevol verrassingen! Borat staat de volle 82 minuten garant voor geschaterlach en plezier. Een ongelofelijk leuke én niet te missen film!

Robocop 1, 2 en 3

Of heb je zin in een goede portie nostalgie en actie? Dan kan je vanaf deze maand de originele Robocop-films bekijken op Netflix!

Peter Pan

Tijdens deze film neemt Peter Pan, een jongen die nooit opgroeide, jou en de drie kinderen van de Darling familie mee naar Never Never Land. Deze Amerikaanse animatiefilm bezorgt je een moment boordevol magie!

Gone Baby Gone

Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angela Gennaro (Michelle Monaghan) zijn twee privé detectives die de zaak van een vierjarig gekidnapt meisje behandelen. Hierdoor raken ze echter verwikkeld in een groot web boordevol misdaden. Een uitermate boeiend en spannend verhaal!

Saving Banksy

Idereen kent de kunstwerken van Banksy! Saving Banksy licht je zijn verhaal toe.

The Wishing Tree

The Wishing Tree is het inspirerende en extreem entertainende verhaal van vijf kinderen uit India die een magische wensboom proberen te redden. Een must-see!

Betting On Zero

Een zeer boeiende documentaire die je aanzet tot nadenken….

Pulp Fiction

In Pulp Fiction lopen vier verschillende verhaallijnen door elkaar. Quentin Tarantino slaagt erin om personages die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken, elkaars pad te doen kruisen.

Flaked

De serie Flaked werd zonet online gegooid door Netflix! Flaked vertelt het verhaal van Chip, een ex-alcoholverslaafde (tenminste voor de buitenwereld), die momenteel een meubelzaak runt. Alles lijkt zeer simpel en gewoon. Chip heeft echter een geheim…

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Opnames nieuwe Bondfilm starten ten vroegste binnen twee jaar - Actueel
Actueel

Opnames nieuwe Bondfilm starten ten vroegste binnen twee jaar

Het gaat nog zeker twee jaar duren voordat het 26ste avontuur van geheim agent 007 gedraaid wordt. Dat heeft producent Barbara Broccoli gezegd in een interview met Deadline. De lange productietijd van de volgende film hangt onder meer samen met het vertrek van hoofdrolspeler Daniel Craig. "We... Verder lezen...
'Top Gun: Maverick' levert meer dan 1 miljard dollar op - Actueel
Actueel

'Top Gun: Maverick' levert meer dan 1 miljard dollar op

De Amerikaanse film 'Top Gun: Maverick' heeft wereldwijd al meer dan 1 miljard dollar opgeleverd. Het is de eerste film waarin acteur Tom Cruise meespeelt die dat voor elkaar krijgt. Het is overigens de vijftigste Hollywood-productie die meer dan 1 miljard kon opbrengen aan de kassa's. Verder lezen...
Amerikaanse actrice Mary Mara verdronken in rivier - Actueel
Actueel

Amerikaanse actrice Mary Mara verdronken in rivier

De Amerikaanse actrice Mary Mara, bekend van series als "Emergency Room" en "Law & Order", is volgens de Amerikaanse politie verdronken. De 61-jarige actrice werd zondagochtend dood aangetroffen in de Saint Lawrence rivier bij haar huis in Cape Vincent, in de staat New York. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: