Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | september 2017 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

The Squid and the Whale
The Squid and the Wale werd genomineerd voor 1 oscar, viel 23 keer in de prijzen en werd zo’n 47 keer genomineerd. Ja hoor, deze film van Noah Baumbach, met geweldig acteerwerk van Owen Kline, Jeff Daniels en Laura Linney, is zeker en vast het kijken waard.

The Last Shaman
Een 82 minuten durende documentaire boordevol avontuur en drama. Fascinerend. Dat is deze documentaire zeker en vast. En soms gewoonweg angstaanjagende, die introductie in ayahuasca…

Love Me No More
Liefst verklappen we nog niet al te veel over Love Me No More. Wat we wel kunnen verklappen: ’t is pure cinema. Geweldig goed acteerwerk én een ongelofelijk goed script. Een echte must see voor fans van drama en romantiek!

Shutter Island
Een film die de kijker psychologisch uitdaagt en de aandacht zonder twijfel de volle 138 minuten vasthoudt. Shutter Island is een mysterieuze thriller met high level acteerwerk van Leonardo Di Caprio. En een onwaarschijnlijk onvoorspelbaar einde. Geef toe, zijn dit niet dé elementen die een topfilm dient te bevatten? 

Midnight Cowboy
Voor Midnight Cowboy, die wel 3 oscars won, gebruiken welbefaamde reviewers termen als briljant tot begrippen als ‘een waar meesterwerk’ en ‘een van de beste films uit de jaren ‘60 ‘. Voor velen die de film reeds zagen is deze een ‘all time favorite’.

West Side Story
Oh West Side Story. Een échte klassieker. West Side Story staat garant voor een heleboel energie, geweldige acteurs, fantastische dansnummers en een prachtig liefdesverhaal. 

Komt een vrouw bij de dokter 
Een pakkend verhaal dat je nog lang zal bijblijven. Dat garanderen we jou. Oh, en wat zakdoeken zouden zeker ook van pas kunnen komen.



Narcos 
Miljoenen mensen houden van Narcos. Oh, wat zijn we blij dat het derde seizoen vanaf nu ook te vinden is op Netflix, jeuj! 

Everybody Loves Somebody
Everybody Loves Somebody, een lichte komedie uit 2017 die we jou zeer graag aanbevelen. Kijken, kijken, kijken!

Out of Luck
Al van Out of Luck gehoord? Een zeer geapprecieerde documentaire over het effect van loterijen op spelers en de mensen rondom hen. Wij zijn alvast enorm blij om deze documentaire op Netflix te vinden!

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: