Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Mei - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

The Carter Effect
Houd je van basketbal? In zijn nieuwste documentaire geeft Sean Menard een ongekende kijk op Vince Carter: de twee meter lange achtvoudige NBA All-Starspeler van Daytona Beach.

Only God Forgives 
Zin in een film boordevol drama en misdaad? Zoek dan niet verder. Only God Forgives, gebracht door Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas en Yayaying, is dé film die je zoekt.

Iris 
Iris is een verbluffende miniserie uit Zuid-Korea over de NSS (South Korean Secret Service). De namen van de acteurs kunnen we misschien niet perfect uitspreken. Maar we kunnen wel met zekerheid zeggen dat al deze acteurs ongelofelijke acteerprestaties neerzetten.

The Omen 
Een van de sterkste horrorfilms aller tijden is vanaf nu te bekijken op Netflix. Horrorfans aller lande, verenigt u! 

Nebraska 
Prachtige zwart-wit roadmovie. En de hilarische conversaties tussen de familieleden zijn gewoonweg fantastisch!

Amy
Het verhaal van zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse, in haar eigen woorden. Aan de hand van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en nooit eerder gehoorde nummers wordt een beeld geschetst van een wereld die maar weinig andere mensen kennen.

Happy!
Een woord: hilarisch! 

Amour
Georges (Jean-Louis Trintignant) en Anne (Emmanuelle Riva) zijn in de tachtig. Ze zijn fatsoenlijke, gepensioneerde muziekdocenten. Hun dochter Eva (Isabelle Huppert) woont in het buitenland met haar gezin. Op een dag krijgt Anne een beroerte waardoor de liefdesband binnen de familie danig op de proef wordt gesteld.

American Experience: Tesla 
Zin in een boeiende documentaire? Wat dacht je van American Experience: Tesla? Het zijn de ideeën van Tesla die het gebruik van elektriciteit enorm hebben beïnvloedt.

Love, Rosie 
Een ietwat voorspelbare, maar daarom niet minder mooie, romantische komedie. Ideale zaterdagavondfilm als je 't ons vraagt.

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: