We weten meer over "Bridget Jones: Mad About the Boy", het vierde opus in de saga - Actueel Cinema

   - 
We weten meer over

Het hoofdplot van de vierde Bridget Jones film, Mad About the Boy, is onthuld.

Fans van de saga verheugden zich toen werd bevestigd dat het vierde deel in de romantische avonturen van de bekendste Britse oude vrijster Bridget Jones er komt. Renée Zellweger, 55, kruipt opnieuw in de huid van Bridget, terwijl Hugh Grant een verbluffende comeback maakt na het afwijzen van de derde film.

Bridget de cougar

Maar aangezien Bridget's echtgenoot Mark Darcy aan het einde van het tweede boek van schrijfster Helen Fielding (de romans waar de films van zijn afgeleid) werd vermoord, zal de vierde film zich richten op haar intrede in de wereld van online dating en haar affaire met een vrijer die veel jonger is dan zij.
En de knappe man in kwestie wordt gespeeld door de 27-jarige Leo Woodall, ster van de Netflix-serie 'One Day'. Hij zal genieten van een vurige romance met Bridget terwijl ze herstelt van haar verlies. Ondanks de 28 jaar die hen scheidt, wordt hij Bridgets nieuwe toyboy, maar zijn personage heeft nog geen naam. Hugh Grant is ook terug in zijn rol als Daniel Cleaver, wat al een voorbode is van een driehoeksverhouding.

Het beste van de 4 

De 'Notting Hill'-ster onthulde dat dit nieuwe opus het “beste” van allemaal zal zijn en dat het hem al tot “tranen” heeft bewogen. Hij vertelde ET: “Ik zal je wat vertellen, ik denk dat het script voor de vierde Bridget het beste van de vier is. Het is zelfs een van de beste scripts die ik in lange tijd heb gelezen".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: