Elizabeth Hurley, 58, pronkt met haar prachtige figuur in een schraal koraalkleurige bikini - Actueel Cinema

   - 
Elizabeth Hurley, 58, pronkt met haar prachtige figuur in een schraal koraalkleurige bikini

Elizabeth Hurley zag er sensationeel uit tijdens haar zonovergoten vakantie op de Malediven op zondag. 

De actrice, 58, pronkte met haar prachtige figuur in de kleine koraalkleurige bikini terwijl ze poseerde tijdens een geïmproviseerde fotoshoot op het strand.  Elizabeth toonde haar gespierde lichaam en ruime decolleté in de look die ze combineerde met een open wit katoenen shirt terwijl ze poseerde op het gouden zand. 

De stunner onthulde dat ze de zinderende kiekjes had genomen met een oude camera die 20 jaar lang niet was gebruikt.


Vorige week gaf Elizabeth een ander inzicht in haar meest recente reis toen ze in bikini met luipaardprint gleed terwijl ze genoot van een drijvend ontbijt. Elizabeth deelde een video van haar ontspannende ervaring en pronkte met haar slanke frame en ruime decolleté in de zwemkleding met dierenprint.

De filmster gaf ook een glimp van haar verse fruitontbijt, dat haar werd geserveerd op een enorm drijvend dienblad in het privézwembad van haar luxe accommodatie aan het strand.

Damian, de zoon van de ster (22), heeft onlangs zijn regiedebuut gemaakt met Strictly Confidential, waarin zijn moeder het aan de stok krijgt met een andere vrouw.

Het mysteriedrama volgt Mia, gespeeld door CBBC-ster Georgia Lock, terwijl ze wordt meegetrokken in een 'wereld van seks, dubbelhartigheid en verraad' terwijl ze het mysterie rond de dood van haar beste vriendin Rebecca probeert te ontrafelen in de buurt van haar familiehuis in het Caribisch gebied. 

Tijdens de scènes legde Liz uit hoe ze Damian 'altijd had beloofd' dat ze in zijn eerste film zou spelen nadat hij haar 'had achtervolgd' bij het maken van films in zijn kindertijd.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: