Downton Abbey 3: het filmen is begonnen - Actueel Cinema

   - 
Downton Abbey 3: het filmen is begonnen

We moeten nog een paar stoelen aan de grote eettafel zetten! 

Paul Giamatti, Joely Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russell Beale en Arty Froushan doen mee aan de derde "Downton Abbey" speelfilm. Paul Giamatti, die onlangs werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als de brombeer professor in "The Holdovers", herneemt zijn rol als Harold Levinson, de broer van Cora Grantham, gespeeld door Elizabeth McGovern, een rol die hij speelde in de tv-serie waaruit de filmfranchise is ontstaan.

Het is nog niet bekend wie Joeley Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russel Beale en Arty Froushan zullen spelen. Er zijn ook geen plotdetails, maar aangezien dit 'Downton Abbey' is, kunnen we verwachten dat het zilverwerk tot in de puntjes wordt gepoetst, dat de tafels met militaire precisie worden gedekt en dat er een hectische race is om genoeg dienstmeisjes te vinden om alle gasten op dit of dat feest te bedienen.

Het filmen voor dit derde opus is maandag begonnen. Het productiebedrijf Carnival Films kondigde het aan op sociale netwerken met een korte video.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: