Waarom Anya Taylor-Joy geen contact opnam met Charlize Theron voor haar rol als Furiosa - Actueel Cinema

   - 
Waarom Anya Taylor-Joy geen contact opnam met Charlize Theron voor haar rol als Furiosa

Anya Taylor-Joy zei onlangs dat Charlize Theron meer dan blij was om haar te casten als Furiosa in haar volgende film, A Mad Max Saga.

Furiosa. A Mad Max Saga, de volgende post-apocalyptische film van George Miller, is een prequel op de actiefilm Mad Max: Fury Road uit 2015. Charlize Theron speelde Furiosa toen, en het is nu Anya Taylor-Joy die de rol overneemt. In een recent interview onthulde Anya Taylor-Joy dat ze geen contact had opgenomen met Charlize Theron toen ze zich voorbereidde op de rol.

Anya Taylor-Joy legde uit dat ze haar acteren vrij wilde houden van invloeden terwijl ze zich voorbereidde op de rol van Furiosa, dus besloot ze geen contact op te nemen met Charlize. Na het afronden van de opnames nam Anya Taylor-Joy echter contact op met de Oscarwinnende actrice, die haar erg steunde. Anya Taylor-Joy vertelde de media dat ze haar eigen reis moest maken met de rol en zodra de film klaar was, nam ze contact op met Charlize Theron omdat ze een grote fan is van de persoon die ze is. 

Anya zei: "En ze is zo geweldig en cool als je maar kunt hopen, ze is echt ondersteunend en stijlvol".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: