Infos

Geregisseerd door : Wes Ball
In de zalen vanaf: 8 mei 2024
Land : Verenigde Staten (2023)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Vele jaren na de gebeurtenissen uit de vorige film hebben de apen hun vestingen uitgebreid en zijn de mensen gereduceerd tot een wild ras. Sommige apengroepen gebruiken de doorgegeven kennis van Caesar om koninkrijken op te bouwen. Er is een apenleider die zich tegen andere groepen keert om menselijke technologie in handen te krijgen. Een andere aap zag zo'n groep tot slaaf gemaakt worden en wil de vrijheid tegemoet. Deze kruist het pad van een jonge mens.

 VOD

Bekijk Kingdom of the Planet of the Apes via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Kingdom of the Planet of the Apes"

Kingdom of the Planet of the Apes: ontdek de eerste beelden! - Actueel
Actueel

Kingdom of the Planet of the Apes: ontdek de eerste beelden!

20 Century Fox heeft de eerste beelden onthuld van Kingdom of the Planet of the Apes. Zeven jaar na "War for the Planet of the Apes", die ondanks een halfslachtig plot goed scoorde aan de kassa, keert de saga terug naar de bioscoop. De mannen hebben de oorlog verloren en de apen hebben het... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: