Filmografie Scarlett Johansson

Biografie

Scarlett Johansson debuteerde al op tienjarige leeftijd als actrice in een film. Grote indruk maakte ze met haar rol in de film The Horse Whisperer (1998) – een verfilming van de gelijknamige roman – van en met Robert Redford. 
 
Als jonge vrouw speelde ze samen met Thora Birch en de geroemde Steve Buscemi in de geweldige satire, Ghost World, de verfilming van een bekende strip. 
 
Als volwassen actrice boekte ze groot succes met haar rol als de mooie Charlotte in het fenomenale Lost in Translation (2003), onder regie van Sofia Coppola. Ook speelde ze in Girl with a Pearl Earring, eveneens uit 2003. 
 
Ze won een BAFTA award voor beste actrice, voor haar rol in Lost in Translation en werd meerdere keren genomineerd voor een Golden Globe. 
 
Scarlett werd in 2006 uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Ze is al verschillende jaren samen met acteur Josh Hartnett. Ook heeft zij een relatie met Benicio del Toro achter de rug.

Filmografie Scarlett Johansson

To the Moon - Komedie
juli 2024

To the Moon

Komedie Regie: Greg BerlantiMet: Scarlett Johansson, Channing Tatum,...Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA's imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: