Pickx, een platform voor live tv, streaming en VOD: kijk je wat je wil, waar en wanneer je wil! - Actueel Cinema

   - 
Pickx, een platform voor live tv, streaming en VOD: kijk je wat je wil, waar en wanneer je wil!

Heb je moeite met het navigeren tussen je favoriete tv-programma's, series en de streamingplatformen waarop ze worden uitgezonden? Vind je het soms lastig om deze verschillende kanalen en shows te bekijken op je tv, laptop, tablet of smartphone?

Maak kennis met Pickx: dé plek waar tv-klanten alles op één plek vinden. Eenvoudig en handig, nietwaar?

Kijk wat je wilt, waar en wanneer je het wilt

Met Pickx bepaal je zelf wat, waar en wanneer je kijkt. Geniet van live tv op meer dan 80 verschillende zenders – bekijk hier welke zenders beschikbaar zijn in jouw regio.

Geen zin in luide, snacks etende mensen naast jou in de cinema? Wil je een concert beleven zonder elleboog in je rug? Maak van jouw woonkamer een film-of concertzaal en projecteer de beste films, series en concerten uit onze uitgebreide VOD-catalogus.

Denk jij soms ook: “Er zijn tegenwoordig zo veel platformen, ik weet niet waar te kijken …” We got you! Pickx combineert je favoriete zenders en streamingplatformen in één! Kies uit verschillende pakketten en combinaties die het beste bij jou passen.

Start je bingewatch-avond bij onze 'Aanbevolen Apps', waar je alle favoriete streaming apps in één oogopslag ziet.

Vind snel je favoriete content

Met Pickx vind je snel je geliefde programma's terug in je persoonlijke aanbevelingen en zijn programma’s, video’s en opnames overzichtelijk georganiseerd in verschillende categorieën.

Of je nu live kijkt of in replay, je mist niets meer met onze uitgebreide tv-gids!

Een platform voor live tv, streaming en VOD

Pickx is beschikbaar op al je apparaten. Kijk op je tv via Android TV Box, Apple TV of Chromecast met de Proximus Pickx-app, op je laptop en tablet via www.proximuspickx.be, en op je smartphone met de Proximus Pickx-app.

Download de Pickx-app

Ontdek de veelzijdige Pickx-app. Mis nooit nog je favoriete programma's, zelfs niet als de tv bezet is of als je niet thuis bent. Bekijk ze live of in replay.

Stream gemakkelijk naar een groter scherm met de Pickx-app en als je iets vergeten bent op te nemen, regel het snel via de app!

Geen internet onderweg? Geen probleem met Pickx! Met de Pickx-app kijk je onderweg films en series offline in de hele Europese Unie.

Nog geen tv-klant? Word tv-klant en ga voor een Flex pack met tv-abonnement!

 
Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: