John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel Cinema

   - 
John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden.

In "The Fantastic Four" spelen Pedro Pascal als Reed Richards/Mr. Fantastic, Vanessa Kirby als Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn als Johnny Storm/Human Torch en Ebon Moss-Bachrach als Ben Grimm/The Thing. Julia Garner zal de Silver Surfer spelen, terwijl Paul Walter Hauser zich bij de cast voegt in een niet nader genoemde rol.

"De Fantastic Four zijn een van de steunpilaren van Marvel. Schrijvers Stan Lee en Jack Kirby introduceerden het team in Fantastic Four Nr. 1 in 1961, een strip die het Marvel-universum lanceerde, dat is uitgegroeid tot een onderling verbonden New York met verschillende striphelden, zoals Spider-Man en Daredevil. 

Malkovich voegt een vleugje prestige toe aan het project. De gerespecteerde acteur is genomineerd voor verschillende Oscars. Hij wordt herinnerd om zijn legendarische rollen in de jaren 90 in films als "Being John Malkovich" en "Con-Air". Hij was onlangs te zien in The New Look, Ripley en Billions.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: