Anne Hathaway gedwongen om 10 mannen tegelijk te kussen - Actueel Cinema

   - 
Anne Hathaway gedwongen om 10 mannen tegelijk te kussen

Anne Hathaway heeft onthuld dat ze aan het begin van haar carrière verschillende acteurs moest kussen tijdens castings, iets wat ze gelukkig niet meer hoeft te doen.

De 41-jarige actrice herinnerde zich dat ze zo'n 20 jaar geleden werd gevraagd om verschillende acteurs te kussen, wat als "normaal" werd beschouwd, om hun chemie op het scherm te controleren. In een interview met V Magazine dat maandag werd gepubliceerd, gaf ze toe dat ze het niet graag deed, maar dat ze deed alsof omdat ze niet als "moeilijk" wilde worden gezien.

De Devil Wears Prada ster herinnerde zich dat haar destijds werd gevraagd waarom ze niet enthousiast was om mee te spelen, maar dat ze het "walgelijk" vond. In de jaren 2000 - en het overkwam mij - werd het normaal gevonden om een acteur te vragen andere acteurs te kussen om de chemie te testen", legde ze uit, voordat ze eraan toevoegde dat het "de slechtste manier was om het te doen". Ik kreeg te horen: 'Er komen vandaag tien mannen. Ben je niet opgewonden om ze allemaal te kussen?" En ik dacht: 'Is er iets mis met me?' want ik was helemaal niet opgewonden," zei ze. "Ik vond het er walgelijk uitzien," voegde ze eraan toe.

Maar omdat het nog vroeg in haar carrière was en ze bang was om als 'moeilijk' te worden bestempeld, besloot ze de situatie onder ogen te zien en te doen alsof ze enthousiast was. "Het was geen machtsspel," zei ze. "Niemand probeerde gemeen te zijn of me te kwetsen. Het was gewoon een hele moeilijke tijd om door te maken en nu is het niet klaar." 

Nu ze meer ervaring heeft, hoeft ze dat niet meer mee te maken en kan ze haar belangen beter verdedigen. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: