Geen vervolg op 'The Nice Guys', dankzij een paar vervelende vogels... - Actueel Cinema

   - 
Geen vervolg op 'The Nice Guys', dankzij een paar vervelende vogels...

De carrière van Ryan Gosling heeft een aantal fascinerende ups en downs gekend, van zijn debuut in The Mickey Mouse Club tot zijn meest recente film “Barbie”, waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg. Voor veel fans blijft een van Goslings beste projecten “The Nice Guys”, de donkere komedie uit 2016 waarin hij samenspeelde met Russell Crowe. Ze waren twee privédetectives die moeilijke onderzoeken voerden.

Sindsdien wachten fans op een vervolg, maar het ziet ernaar uit dat dat niet gegarandeerd is. In een gesprek met ComicBook.com over zijn nieuwe film 'The Fall Guy' zei Ryan Gosling dat een vervolg op 'The Nice Guys' misschien nooit het daglicht zal zien, vooral nadat de originele film aan de kassa werd ingehaald door 'Angry Birds'.

“Ik denk dat over veel vervolgen wordt beslist na het openingsweekend van een film, en we moesten het opnemen tegen Angry Birds,” legde de acteur uit. “Angry Birds maakte ons gewoon kapot. En ze hadden een vervolg!

In de jaren sinds 'The Nice Guys' uitkwam, zijn er veel geruchten geweest over wat een mogelijk vervolg zou kunnen zijn. In een interview in 2023 met de podcast KFC Radio grapte Russell Crowe dat “we het Nice Guys: The Mexican Detectives wilden noemen”. Knal! Ik en Ryan, we moeten doen alsof we Mexicaanse detectives zijn”.
Hiervoor had regisseur Shane Black onthuld dat er plannen waren om van het algemene concept een tv-serie te maken, maar dat het project uiteindelijk niet doorging.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: