Filmografie Michelle Monaghan

Biografie

Michelle Monaghan is een Amerikaanse actrice.  
 
Tijdens haar studies journalistiek ging ze werken als model. Ze verhuisde naar New Yotk om voltijds te werken als model en actrice.  
 
Ze acteerde eerst in een aantal kleine rollen in series en films. Door haar rol in de serie Boston Public raakte ze meer bekend. ze acteerde daarna in films als It Runs in the Family in 2003 en Kiss Kiss Bang Bang. In 2006 was ze de tegenspeler van Tom Cruise in Mission: Impossible III. 
Latere films waren de remake van The Heartbreak Kid, Gone Baby Gone en Made of Honor.

Filmografie Michelle Monaghan

Due Date - Komedie
november 2010

Due Date

Komedie Regie: Tod PhillipsMet: Robert Downey Jr., Jamie Fox, Michelle Monaghan,...Peter Highman (Downey Jr.) staat op het punt om voor de eerste keer vader te worden. Zijn vrouw moet binnen vijf dagen bevallen. In zijn haast om een vlucht naar huis te halen - en de bevalling bij te wonen - heeft hij een wel zeer ongelukkige ontmoeting met Ethan Tremblay (Galifianakis), die zijn... Verder lezen...
Eagle Eye - Thriller
oktober 2008

Eagle Eye

Thriller Regie: DJ CarusoMet: Shia LaBoeuf, Michelle Monaghan, Rosario DawsonEen jongeman en een alleenstaande moeder worden onafhankelijk van elkaar betrokken bij een samenzwering onder leiding van een mysterieuze vrouw. Tegen de tijd dat ze haar identiteit achterhalen, zijn ze medeplichtig geworden aan de voorbereiding van een moordaanslag.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: