Filmografie James Marsden

Biografie

James Marsden geboren in Stillwater (Oklahoma, 18 september 1973), is een Amerikaans acteur. 
 
Marsden was voor het eerst te zien met gastrollen in verscheidene televisieseries in 1993, waaronder Saved by the Bell: The New Class en de pilot van The Nanny. Hij brak door met rollen in de tienerfilms Disturbing Behavior en Gossip. Hij is waarschijnlijk het meest bekend door zijn rol van Cyclops in X-Men, X2 en X-Men: The Last Stand. Hij heeft tevens een bijrol in Superman Returns. Hij is ook te zien in Enchanted", "Hairspray" en "27 Dresses .

Filmografie James Marsden

The Loft - Thriller
oktober 2014

The Loft

Thriller Regie: Erik Van LooyMet: Matthias Schoenaerts, James Marsden,...Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze... Verder lezen...
The Box - Thriller
november 2009

The Box

Thriller Regie: Richard KellyMet: Cameron Diaz, James Marsden, Frank LangellaEen mysterieuze houten doos wordt gedeponeerd voor het huis van een jong getrouwd koppel. Een aantal dagen later komen ze te weten dat ze 1 miljoen dollar kunnen verdienen als ze op de rode knop van de doos duwen. Dat betekent echter ook dat een vreemdeling sterft.
Sex Drive - Komedie
oktober 2008

Sex Drive

Komedie Regie: Sean AndersMet: Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke,...De 18-jarige Ian krijgt eindelijk de kans om ontmaagd te worden als hij via het internet een vrouw ontmoet. Hij rijdt met een vriend en een vriendin naar Knoxville, maar onderweg beginnen de hormonen al parten te spelen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: