Filmografie Kate Bosworth

Biografie

Bosworth, die enig kind is, heeft het merendeel van haar jeugd in verschillende staten van de Verenigde Staten doorgebracht en spreekt vloeiend Spaans wat ze tijdens haar middelbareschooltijd heeft geleerd. Alhoewel ze is toegelaten tot de Princeton-universiteit, stelt zij haar studie-aanvang steeds uit. 
 
Ze is een goede paardrijdster maar ondanks haar liefde voor de ruitersport kan ze deze sport niet beoefenen vanwege het risico op kwetsuren die haar acteercarrière zouden kunnen verwoesten. Wel doet ze vrijwilligerswerk op paardrijgebied; ze zit bij een organisatie die kinderen met lichamelijke moeilijkheden onder begeleiding leert paardrijden. Daarnaast neemt ze nog deel aan andere vrijwilligersprojecten. 
 
Haar eerste film was The Horse Whisperer (1998). Daarna volgden diverse andere films. In 2006 kwam er een film met haar uit - Superman Returns - waarin ze Lois Lane, Supermans vriendinnetje, speelde.

Filmografie Kate Bosworth

21 - Drama
april 2008

21

Drama Regie: Robert LuketicMet: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth,...Ben Campbell (Jim Sturgess) is een schuchtere, briljante student aan het M.I.T. die - om zijn studies te betalen - zijn toevlucht neemt tot het kaartspel. Hij wordt gerekruteerd als lid van een groep superbegaafde studenten die ieder weekend naar Las Vegas trekken. Gewapend met valse identiteiten... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: