Filmografie Katherine Heigl

Biografie

Heigl is de dochter van Paul Heigl en Nancy. Ze is opgegroeid als mormoon. Ze is de jongste zus van Meg, Jason en John. Ze leefde in Virginia en Denver voordat ze zich vestigde in Connecticut. De Heigl-familie verhuisde naar een grote boerderij in oud-Victoriaanse stijl in de rijke stad New Canaan. Daar woonde Heigl het grootste gedeelte van haar jeugd. 
 
In 1986 overleed Heigls oudere broer Jason aan verwondingen ten gevolge van een auto-ongeluk. Nadat doktoren Jason na een acht uur durende operatie hersendood verklaarden, doneerde de familie zijn organen om andere mensen te redden. Dit zorgde ervoor dat Heigl een groot voorstander is van orgaandonatie. 
 
Een jaar later, toen Heigl negen jaar was, maakte haar tante een paar foto`s van haar. Nadat ze terugkeerde naar haar thuis in New York, zond de tante de foto`s naar verscheidene modellenbureaus, met de toestemming van haar ouders. Binnen een paar weken werd Heigl aangenomen als kindermodel.

Filmografie Katherine Heigl

Life as we know it - Komedie
december 2010

Life as we know it

Komedie Regie: Greg BerlantiMet: Katherine Heigl & Josh DuhamelIn de romantische komedie "Life As We Know It" is Holly Berenson (Katherine Heigl) een succesvolle cateringmanager en Eric Messer (Josh Duhamel) een veelbelovende sportverslaggever. Na een rampzalige eerste date is het enigste dat ze gemeen hebben hun minachting voor elkaar en de liefde voor hun... Verder lezen...
Killers - Actie
juli 2010

Killers

Actie Regie: Robert LuketicMet: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck,...Als een Amerikaanse toeriste tijdens een vakantie haar ideale man ontmoet, besluiten ze te trouwen. Bij terugkomst in Amerika staat hun idyllische leventje als snel op zijn kop als ze erachter komen dat hun buren wellicht huurmoordenaars zijn die het op hun leven lijken te hebben gemunt...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: