Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | December 2017 - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | December 2017

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Gladiator 
Oh, wat zijn we ongelofelijk blij dat Netflix deze klassieker van formaat deze maand toevoegde aan het aanbod! Nu heeft niemand nog een excuus om dit legendarisch, historisch drama van Ridley Scott nog niet gezien te hebben.

Hellboy II: The Golden Army
Hellboy II: The Golden Army heeft werkelijk alles! Actie, humor én geweldige effecten. En vanaf nu dus ook via Netflix te bekijken. Jeej! 

In Bruges
Op zoek naar een leuke mix van misdaad en komedie? Dan biedt Netflix je vanaf deze maand In Bruges aan. Een hilarisch verhaal over schuld en boete met schitterend acteerwerk.

Scent of a Woman
Scent of a Woman uit 1992 is een zeer sterke film gekenmerkt door de fantastische acteerprestatie van Al Pacino als norse kolonel. Die oscar is dan ook meer dan dubbel en dik verdiend. En yes, vanaf nu te bekijken op Netflix!

Wanted 
Wil je een realistische film kijken? Kijk dan in geen geval naar Wanted! Wat Wanted wel zo sterk maakt? Een sterk actieverhaal en verrassende wendingen! 

Dark 
Een horrorreeks mag in geen geval in dit nieuw aanbod van Netflix ontbreken. Toch? We geven graag nog even mee dat Dark vooral is weggelegd voor de fans van eerder atmosferische humor. Ben je hier niet voor te vinden? Wat denk je dan van de volgende horrorfilm? 

Hannibal 
Want deze maand doet Neflix er qua horror nog een klein schepje bovenop. Ook Hannibal werd toegevoegd aan het Netflix aanbod.

Crazy ex-girlfriend 
Hou je van de serie Jane The Virgin? Dan zal Crazy ex-girlfriend jou ook zonder enige twijfel kunnen bekoren. Deze reeks won 1 golden globe, won nog 9 andere prijzen en werd tot wel 19 keer genomineerd! Heb je 't al begrepen? Jep, deze reeks is zeker en vast de moeite! 

For a Few Dollars More
Een heerlijk samenspel tussen good old Clint Eastwood en Lee van Cleef staat aan de basis van For a Few Dollars More. Dit tweede deel van de Dollartrilogie mag je in geen geval missen.

Scorpion
Zin in een serie die een mooie mix van actie en drama biedt? Dan is Scorpion de serie die je moet kijken! Een excentriek genie vormt een internationaal netwerk van super genieën om zo de bedreigingen van de moderne wereld tegen te gaan.

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de films

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.