Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | December 2017 - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | December 2017

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Gladiator 
Oh, wat zijn we ongelofelijk blij dat Netflix deze klassieker van formaat deze maand toevoegde aan het aanbod! Nu heeft niemand nog een excuus om dit legendarisch, historisch drama van Ridley Scott nog niet gezien te hebben.

Hellboy II: The Golden Army
Hellboy II: The Golden Army heeft werkelijk alles! Actie, humor én geweldige effecten. En vanaf nu dus ook via Netflix te bekijken. Jeej! 

In Bruges
Op zoek naar een leuke mix van misdaad en komedie? Dan biedt Netflix je vanaf deze maand In Bruges aan. Een hilarisch verhaal over schuld en boete met schitterend acteerwerk.

Scent of a Woman
Scent of a Woman uit 1992 is een zeer sterke film gekenmerkt door de fantastische acteerprestatie van Al Pacino als norse kolonel. Die oscar is dan ook meer dan dubbel en dik verdiend. En yes, vanaf nu te bekijken op Netflix!

Wanted 
Wil je een realistische film kijken? Kijk dan in geen geval naar Wanted! Wat Wanted wel zo sterk maakt? Een sterk actieverhaal en verrassende wendingen! 

Dark 
Een horrorreeks mag in geen geval in dit nieuw aanbod van Netflix ontbreken. Toch? We geven graag nog even mee dat Dark vooral is weggelegd voor de fans van eerder atmosferische humor. Ben je hier niet voor te vinden? Wat denk je dan van de volgende horrorfilm? 

Hannibal 
Want deze maand doet Neflix er qua horror nog een klein schepje bovenop. Ook Hannibal werd toegevoegd aan het Netflix aanbod.

Crazy ex-girlfriend 
Hou je van de serie Jane The Virgin? Dan zal Crazy ex-girlfriend jou ook zonder enige twijfel kunnen bekoren. Deze reeks won 1 golden globe, won nog 9 andere prijzen en werd tot wel 19 keer genomineerd! Heb je 't al begrepen? Jep, deze reeks is zeker en vast de moeite! 

For a Few Dollars More
Een heerlijk samenspel tussen good old Clint Eastwood en Lee van Cleef staat aan de basis van For a Few Dollars More. Dit tweede deel van de Dollartrilogie mag je in geen geval missen.

Scorpion
Zin in een serie die een mooie mix van actie en drama biedt? Dan is Scorpion de serie die je moet kijken! Een excentriek genie vormt een internationaal netwerk van super genieën om zo de bedreigingen van de moderne wereld tegen te gaan.

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de films

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

Sesamstraat-acteur Caroll Spinney op pensioen - Actueel

Sesamstraat-acteur Caroll Spinney op pensioen

Caroll Spinney, de man die Big Bird en Oscar het Moppermonster gestalte geeft in de Amerikaanse versie van Sesamstraat, gaat na 50 jaar werken met pensioen. Dat heeft de acteur laten weten aan de Amerikaanse pers.
Einde van Orange Is The New Black in zicht - Actueel

Einde van "Orange Is The New Black" in zicht

Het zevende seizoen van "Orange Is The New Black" is meteen het laatste. Dat melden de makers en acteurs van de populaire Netflix-serie in een video op Twitter. Het laatste seizoen wordt volgend jaar uitgezonden.
Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020 - Actueel

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020

De rechtszaak die door de Amerikaanse actrice Ashley Judd is aangespannen tegen filmbaas Harvey Weinstein, start begin 2020. Judd beschuldigt Weinstein ervan misbruik van haar te hebben gemaakt en haar haar filmcarrière te hebben beschadigd.
Claire Foy last acteerpauze in - Actueel

Claire Foy last acteerpauze in

Claire Foy, bekend van haar rol als Queen Elizabeth in 'The Crown', zal in de nabije toekomst niet meer op het scherm te zien zijn. De actrice heeft besloten om een pauze in te lassen.
Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven - Actueel

"Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven"

Verne Troyer, de 81 centimeter lange acteur, is eerder dit jaar om het leven gekomen door zelfdoding. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van het rapport van de lijkschouwer.
Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl' - Actueel

Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl'

In Gent rolt het filmfestival een regenboogkleurige loper uit voor de première van 'Girl', de bekroonde langspeelfilm van regisseur Lukas Dhont. Het drama over een 15-jarig meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen, gaat op de 45ste editie van Film Fest Gent in première. De regisseur... Verder lezen...
Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan - Actueel

Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan

Nu de geruchtenmolen over de line-up van Glastonbury op volle toeren draait, heeft ook acteur Bradley Cooper zijn wens uitgesproken om op de affiche te prijken. In 2017 verscheen hij reeds op het beroemde Pyramid Stage, als onderdeel van de opnames van zijn recente film 'A Star Is Born'. Nu zou hij... Verder lezen...