Filmografie Ron Perlman

Biografie

Ron Perlman (New York City, 13 april 1950) is een Amerikaans acteur die speelt in onder meer Hellboy, Enemy at the Gates en Alien: Resurrection. Hij is tevens stemartiest in tekenfilms. 
 
Perlman speelt voor het eerst in een film in 1981 in Quest of Fire, hij speelde daarna wat rollen in TV Series waarvan in die tijd de bekendste Beauty and the Beast met Linda Hamilton hij speelt als rol Vincent, dit levert hem in 1989 een Golden Globe op voor beste presentatie voor acteur in TV Series. In de begin jaren 90 begint hij dan ook echt door te breken, hij speelt dan in heel wat films. Perlman speelde onder meer in The Island of Dr. Moreau (1996), Alien: Resurrection (1997), Enemy at the Gates (2001), Blade II (2002), Hellboy (2004) en Hellboy II: The Golden Army (2008)

Filmografie Ron Perlman

Marmaduke - Familie, Komedie
augustus 2010

Marmaduke

Familie, Komedie Regie: Tom DeyMet: Owen Wilson, Judy Greer, Lee PaceMarmaduke, de meest geliefde Deense Dog ter wereld, was al stripheld, maar wordt nu ook een echte filmster! Deze supersized-hond, die nooit ergens 'past', zorgt altijd voor leven in de brouwerij bij de familie Winslow. Wanneer de familie besluit vanuit Kansas naar Californie te verhuizen, grijpt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: