Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | April 2017 - Actueel Cinema

   - 

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

Fast & Furious 6

Niet toevallig dat ze deze online plaatsen terwijl Fast & Furious 8 vanaf 12/04 in onze zalen speelt. Race mee en bereid je voor op actie, humor en ontspanning.

 

When you're Strange

Hou je van rock, legendes en documentaires? Deze docu geeft de geschiedenis van de muziekband rond Jim Morrison visueel sterk weer en is een krachtig eerbetoon aan The Doors. 

 

Thor: The Dark World

Wat je zou verwachten: veel actie, humor, spanning en Marvel-vibes. Zet deze maar op je lijst! 

 

Platoon

Oorlogsfilm-klassieker van Oliver Stone met Michael Sheen en Willem Dafoe in de hoofdrollen. Een must-see.

 

Akira

Tetsuo is lid van een motorbende in Tokio en wordt als proefkonijn gebruikt voor een militair experiment, waardoor hij bijzondere krachten krijgt. Leider Kaneda moet hem in bedwang houden. Veel actie, supergoed geanimeerd, mooie muziek en apart verhaal.

 

Captain America : Civil War

Opnieuw een Marvelfilm van uitstekende kwaliteit in dit lijstje. Deze blockbuster zit vol actie en kaart iets diepere en gedurfde thema’s aan.

 

Fracture

Ryan Gosling en Antony Hopkins staan lijnrecht tegenover elkaar in deze film omtrent een rechtszaak. 

 

The Evil Dead

Horrorklassieker gemaakt met een laag budget en toch erin geslaagd om er zwarte humor bij te gooien. Een film die vele navolgende horrorfilms en series heeft geïnspireerd.

 

Pitch Perfect 1 &2 

Een tienerfilm om blij van te worden. Pitch Perfect brengt een perfecte balans tussen komedie, musical en theater. En dankzij Netflix kan je meteen het vervolg bekijken.

 

Swiss Army Man 

Een man zit vast op een eiland en maakt vriendjes met het aangespoelde lijk van een jongen… Een ietwat bizarre film, maar bijzonder goed geacteerd door onze Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe en Paul Dano. 

Ontdek hier de films die we gekozen hebben voor de maand maart. 

 

 

 

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen - Actueel
Actueel

Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen

De Amerikaanse actrice Anne Heche heeft ernstige hersenschade opgelopen als gevolg van een ongeluk waarbij ze in Los Angeles met haar auto een woning inreed. De 53-jarige actrice die al sinds maandag in coma ligt, zal het waarschijnlijk niet overleven, aldus een verklaring van haar intimi. Verder lezen...
Ophef na uitspraken 'Game of Thrones'-ster Sean Bean over seksscènes - Actueel
Actueel

Ophef na uitspraken 'Game of Thrones'-ster Sean Bean over seksscènes

Acteur Sean Bean, bekend van zijn rollen in 'Game of Thrones', 'Troy' en 'Lord of the rings', krijgt bakken kritiek over zich heen voor zijn uitspraken in een interview met The Times. Daarin zegt hij onder meer dat hij geen fan is van de intimiteitscoördinator, iemand die naaktscènes begeleidt op... Verder lezen...
Disney+ heeft voor het eerst meer abonnees dan Netflix - Actueel
Actueel

Disney+ heeft voor het eerst meer abonnees dan Netflix

Disney heeft zijn concurrent Netflix ingehaald: het wist in het voorbije kwartaal 14,4 miljoen nieuwe abonnees voor Disney+ aan te trekken en telde in totaal 221 miljoen streamingklanten. Dat zijn er net iets meer dan de 220,67 miljoen die Netflix in zijn laatste financieel verslag rapporteerde. Verder lezen...
Amerikaanse acteur Steven Seagal bezoekt Donetsk - Actueel
Actueel

Amerikaanse acteur Steven Seagal bezoekt Donetsk

De Amerikaanse acteur Steven Seagal, intussen even bekend voor zijn Poetinadoratie als voor zijn acteerprestaties, heeft het verwoeste gevangenenkamp Olenivka in de pro-Russische separatistische regio Donetsk in Oost-Oekraïne bezocht na de dood van tientallen krijgsgevangenen. "We zijn in Olenivka... Verder lezen...
Antichrist-regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson - Actueel
Actueel

Antichrist-regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

Bij de bekroonde Deense regisseur Lars von Trier, bekend van films als 'Antichrist', 'Dogville' en 'Melancholia', is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld. Eind deze maand gaat zijn televisieserie 'The Kingdom Exodus' op het filmfestival in Venetië in wereldpremière en de producent wilde "spec... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: