Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | April 2017 - Actueel Cinema

    

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

Fast & Furious 6

Niet toevallig dat ze deze online plaatsen terwijl Fast & Furious 8 vanaf 12/04 in onze zalen speelt. Race mee en bereid je voor op actie, humor en ontspanning.

 

When you're Strange

Hou je van rock, legendes en documentaires? Deze docu geeft de geschiedenis van de muziekband rond Jim Morrison visueel sterk weer en is een krachtig eerbetoon aan The Doors. 

 

Thor: The Dark World

Wat je zou verwachten: veel actie, humor, spanning en Marvel-vibes. Zet deze maar op je lijst! 

 

Platoon

Oorlogsfilm-klassieker van Oliver Stone met Michael Sheen en Willem Dafoe in de hoofdrollen. Een must-see.

 

Akira

Tetsuo is lid van een motorbende in Tokio en wordt als proefkonijn gebruikt voor een militair experiment, waardoor hij bijzondere krachten krijgt. Leider Kaneda moet hem in bedwang houden. Veel actie, supergoed geanimeerd, mooie muziek en apart verhaal.

 

Captain America : Civil War

Opnieuw een Marvelfilm van uitstekende kwaliteit in dit lijstje. Deze blockbuster zit vol actie en kaart iets diepere en gedurfde thema’s aan.

 

Fracture

Ryan Gosling en Antony Hopkins staan lijnrecht tegenover elkaar in deze film omtrent een rechtszaak. 

 

The Evil Dead

Horrorklassieker gemaakt met een laag budget en toch erin geslaagd om er zwarte humor bij te gooien. Een film die vele navolgende horrorfilms en series heeft geïnspireerd.

 

Pitch Perfect 1 &2 

Een tienerfilm om blij van te worden. Pitch Perfect brengt een perfecte balans tussen komedie, musical en theater. En dankzij Netflix kan je meteen het vervolg bekijken.

 

Swiss Army Man 

Een man zit vast op een eiland en maakt vriendjes met het aangespoelde lijk van een jongen… Een ietwat bizarre film, maar bijzonder goed geacteerd door onze Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe en Paul Dano. 

Ontdek hier de films die we gekozen hebben voor de maand maart. 

 

 

 

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Baldwin drukt shock en verdriet uit - Actueel
Actueel

Baldwin drukt shock en verdriet uit

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft zijn shock en verdriet uitgesproken, na het dodelijke ongeval op de set van zijn nieuwe film. De acteur had vermoedelijk per ongeluk het dodelijke schot gelost met een vuurwapen dat voor de film werd gebruikt. Verder lezen...
Un Monde wint prestigieuze debuutprijs op BFI London Film Festival - Actueel
Actueel

"Un Monde" wint prestigieuze debuutprijs op BFI London Film Festival

"Un Monde", het speelfilmdebuut van de Belgische regisseur Laura Wandel, is zondag in Londen bekroond met de Sutherland Award voor beste debuut op het BFI London Filmfestival. Dat heeft distrinutiemaatschappij Lumière bekendgemaakt in een persbericht. De film sleepte op het Filmfestival van Cannes... Verder lezen...
5 series voor de fans van Cobra Kai - Actueel
Actueel

5 series voor de fans van Cobra Kai

Kijk jij ook vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen van Cobra Kai dat op 31 december 2021 op Netflix zal verschijnen? En zoek je nog een gelijkaardige serie om te bingewatchen tot de releasedatum? Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: