Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | April 2017 - Actueel Cinema

    

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

Fast & Furious 6

Niet toevallig dat ze deze online plaatsen terwijl Fast & Furious 8 vanaf 12/04 in onze zalen speelt. Race mee en bereid je voor op actie, humor en ontspanning.

 

When you're Strange

Hou je van rock, legendes en documentaires? Deze docu geeft de geschiedenis van de muziekband rond Jim Morrison visueel sterk weer en is een krachtig eerbetoon aan The Doors. 

 

Thor: The Dark World

Wat je zou verwachten: veel actie, humor, spanning en Marvel-vibes. Zet deze maar op je lijst! 

 

Platoon

Oorlogsfilm-klassieker van Oliver Stone met Michael Sheen en Willem Dafoe in de hoofdrollen. Een must-see.

 

Akira

Tetsuo is lid van een motorbende in Tokio en wordt als proefkonijn gebruikt voor een militair experiment, waardoor hij bijzondere krachten krijgt. Leider Kaneda moet hem in bedwang houden. Veel actie, supergoed geanimeerd, mooie muziek en apart verhaal.

 

Captain America : Civil War

Opnieuw een Marvelfilm van uitstekende kwaliteit in dit lijstje. Deze blockbuster zit vol actie en kaart iets diepere en gedurfde thema’s aan.

 

Fracture

Ryan Gosling en Antony Hopkins staan lijnrecht tegenover elkaar in deze film omtrent een rechtszaak. 

 

The Evil Dead

Horrorklassieker gemaakt met een laag budget en toch erin geslaagd om er zwarte humor bij te gooien. Een film die vele navolgende horrorfilms en series heeft geïnspireerd.

 

Pitch Perfect 1 &2 

Een tienerfilm om blij van te worden. Pitch Perfect brengt een perfecte balans tussen komedie, musical en theater. En dankzij Netflix kan je meteen het vervolg bekijken.

 

Swiss Army Man 

Een man zit vast op een eiland en maakt vriendjes met het aangespoelde lijk van een jongen… Een ietwat bizarre film, maar bijzonder goed geacteerd door onze Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe en Paul Dano. 

Ontdek hier de films die we gekozen hebben voor de maand maart. 

 

 

 

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Netflix maakt serie over Spotify - Actueel

Netflix maakt serie over Spotify

Netflix zal een serie maken over de opkomst van de Zweedse muziekstreamingdienst Spotify. De momenteel nog titelloze show zal zich baseren op het book "Spotify Untold".
Orlando Bloom gaat in zee met Amazon - Actueel

Orlando Bloom gaat in zee met Amazon

"Lord of the Rings" en "Pirates of the Caribbean"-ster Orlando Bloom heeft een deal getekend met Amazon. Hij zal televisie en filmprojecten ontwikkelen voor Prime Video.
Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019 - Actueel

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019

Het tv-programma 'wtFOCK' was in 2019 het meest populaire zoekwoord op Google in België. Daarnaast vinden we ook Julie Van Espen, 'Love Island', iPhone 11, de Stemtest, Tour de France 2019 en Karl Lagerfeld hoog terug in de lijst. Dat meldt Google vandaag.
15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen - Actueel

15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen

We moeten toegeven dat we de kerstperiode een heel fijne tijd vinden. Overal lichtjes, kerstboomgeuren, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Uiteraard maken we van deze gelegenheid graag gebruik om een lijstje samen te stellen van de leukste kerstfilms.