Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Mei 2017 - Actueel Cinema

   - 

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

 

Apollo 13

Een oldie, maar daarom geen aanrader! Regisseur Ron Howard vertelt dit drama op meesterlijke wijze. De krachtige vertolkingen van de acteurs Tom Hanks, Ed Harris versterken dit des te meer. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Frozen

Deze ontroerende Disneyfilm die een hype veroorzaakte op onze kleine aardbol, mag je zeker niet missen. Talentvol geanimeerd en volgestopt met meezingers. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Pirates of the Caribbean : The Curse of the Black Pearl & Dead Man’s Chest

Over hypes gesproken, nu de nieuwe film van de Pirates franchise in aantocht is, lijkt het Netflix de moment om de eerste en tweede film te releasen op hun medium. Commercieel goed gezien, maar ach, fijn voor ons om hem - nostalgisch als we zijn - nog eens vanonder het digitaal stof te halen. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

What If?

Twee vrienden die uiteindelijk geen vrienden blijken enzovoort… Geen origineel scenario, maar de scherpe dialogen en de chemie tussen Daniel Radcliffe en Zoe Zakan maken dit helemaal goed. Plus, een bijrol van Adam - Kylo Ren - Driver! (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

The Good Lie

Dit drama werkt beklijvend en beroert. Een groep Sudanese vluchtelingen krijgt de kans om zich in Kansas City te vestigen. Het verandert hun leven. Met Reese Witherspoon in de hoofdrol. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Inside Out

Een originele animatiefilm, over volwassen worden, emoties… Alweer een opmerkelijke toevoeging aan de Pixar collectie. Een moderne animatieklassieker, geschikt voor jong én oud. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

The Wolf of Wallstreet

Martin Scorsese en Leonardo Dicaprio maken opnieuw samen een aanstekelijk grappige en dynamische film. Een recente klassieker, als u het ons vraagt! (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Four Weddings and a Funeral

Hugh Grant en Andie MacDowell zijn uitstekend te bewonderen in deze romantische komedie. Perfect voor een vriendinnenavond, ofzo. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Fargo

En of we blij zijn met deze toevoeging van de Coen brothers. Gewelddadig en onverwacht grappig met behulp van zwarte humor. Een origineel misdaadverhaal en een wonderbaarlijke prestatie van McDormand. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

 

Oldboy

‘Iets’ gewelddadiger dan de vorige en dus zeker niet voor de softies onder ons. Park Chan-Wook (die onlangs nog The Handmaiden uitbracht) maakte van Oldboy een vreemd en krachtig verhaal over wraak. (Klik op de titel voor trailer en meer info) 

Ontdek hier de films die we vorige maand kozen

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: