Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Februari 2017 - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Februari 2017

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

Ex machina

Alicia Vikander kruipt in de ‘huid’ van een zeer intelligente robot. Is ze eigenlijk wel te vertrouwen? Van de maker van 28 Days Later en Sunshine.

Captain America Civil War

Vorig jaar nog in onze zalen, nu op Netflix te bekijken. Het team van Steve Rogers moet de mensheid beschermen, terwijl ze intern in conflict liggen.

Homeland

Hopla, 5 seizoenen toegevoegd om je voor te bereiden op het zesde! Plan maar al wekelijkse marathon-Netflix-avond.

David Brent: Life on the Road

Wie benieuwd is naar de avonturen van David –The Office – Brent, kan deze muzikale komedie met Ricky Gervais streamen.

Berlin Calling

Niets beter dan een techno-king te casten voor je technofilm, dacht Duitse regisseur Hannes Stöhr. Film en muziek passen bij deze ook goed samen in de plotline. Paul Kalkbrenner speelt een Berlijnse DJ die door drugs in de kliniek belandt.

A Series of Unfortunate Events

Na het verlies van hun ouders in een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen hun wederwaardigheden onder ogen zien in een poging om hun duistere familiegeheimen te onthullen. Graaf Olaf (Neil Patrick Harris) zet alles op alles om het fortuin die de kinderen erven in handen te krijgen. De kinderen moeten het onderste uit de kan halen om de gesmede plannetjes van hun gemene voogd zien te ontwijken.

iBOY

Nieuwsgierig hoe Maisie Williams het doet uit haar rol als Arya in Game of Thrones? Deze Netflix film is misschien niet de speciaalste, maar zal je zeker kunnen entertainen.

Jurrassic World

Waan je even in een wereld vol dino’s in het nieuwe park Jurrasic World. Uiteraard sluipt het gevaar weer snel naar binnen (of buiten eerder). En Chris Pratt moet het oplossen!

Santa Clara Diet

Een fijn gezinnetje met een mama die graag vlees eet, het kan! Santa Clara Diet is een horrorkomedie met Drew Barrymore, die we kennen uit de films Donnie Darko en Charlie's Angels.

1984

Om wijlen John Hurt te eren, zetten we 1984 in onze selectie. Een grimmig verhaal over verboden liefde, gebaseerd op het gelijknamig boek van George Orwell. 

Chappie

Een politierobot krijgt menselijke gevoelens, maar is volgens sommigen een gevaar voor de mensheid. Met fijne rollen ook van het Zuid-Afrikaanse Die Antwoord duo. 

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de films

Ook te zien op "Netflix"...

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.