Infos

Synopsis

De cocaïne-cowboys uit de jaren 80 zijn er niet meer, maar Miami, met de charme van Casablanca, de undercoveragenten en de succesvolle uitstraling en invloed van de televisieserie van Michael Mann zien we op volle sterkte terug in deze bioscoopfilm van Miami Vice.  
 
Ricardo Tubbs (Academy Award-winnaar Jamie Foxx) is een levensgenieter en uiterst slim. Hij woont met de in de Bronx geboren informatie-analist Trudy (Naomie Harris). Ze werken undercover mee aan het vervoer van drugs naar Zuid-Florida met het doel een bende te pakken die drie moorden gepleegd heeft.  
 
Sonny Crockett [voor het ongeoefende oog gaat hij soms onorthodox te werk, maar hij gaat nooit buiten z'n boekje] heeft uitstraling en flirt graag. Tot hij, terwijl hij undercover werkt met de leverancier van de drugs voor Zuid-Florida, een liefdesrelatie krijgt met Isabella, de Chinees-Cubaanse vrouw van een wapens- en drugshandelaar.  
Als undercoveragent kun je het best gewoon jezelf blijven met het volume hoog, gewoon lekker los gaan. De heftigheid van deze zaken drijft Crockett en Tubbs tot het randje. Hun ware en valse identiteit lopen door elkaar, agent en toneelspeler worden één. Dat geldt voor Crockett in zijn verhouding met Isabella en voor Tubbs in het uitlokken van een aanslag op mensen die hem dierbaar zijn.

Vertoningen van "Miami Vice"

Fotogalerij "Miami Vice" (5)

Miami Vice - Foto 1 Miami Vice - Foto 2 Miami Vice - Foto 3 Miami Vice - Foto 4 Miami Vice - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Miami Vice"

Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Februari 2017 - Actueel

Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Februari 2017

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer... Verder lezen...
Michael Mann en Chris Hemsworth vormen een team. - Actueel

Michael Mann en Chris Hemsworth vormen een team.

Regisseur Michael Mann is niet alleen een weergaloos beeldenmaker of een fanatiek en ijverig ambachtsman, hij scoorde ook aan de kassa. Binnenkort komt hij terug met een nieuw project.

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden