Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | Maart 2017 - Actueel Cinema

   - 

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

 

Beauty and the Beast

Een prins wordt door een heks door zijn slechte gedrag in een beest veranderd. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen. Maar toch bloeit er iets tussen hen op.



Minions

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.


Finding Dory

In de film van Disney•Pixar, "Finding Dory" dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje (stem van Ellen DeGeneres), vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo (stem van Hayden Rolence) en Marlin (stem van Albert Brooks). Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur naar het prestigieuze Marine Biology Institute of California, een aquarium en revalidatiecentrum. Voor de zoektocht naar haar ouders (stemmen van Diane Keaton en Eugene Levy) roept het blauwe diepzeevisje de hulp in van drie van de meest gekke en intrigerende bewoners van het MBI: Hank (stem van Ed O'Neill), een chagrijnige octopus die zo glad is als een paling; Bailey (stem van Ty Burrell), een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatievaardigheden naar de vaantjes zijn; en Destiny (Kaitlin Olson), een bijziende walvishaai. Behendig navigeren Dory en haar vriendjes langs alle hoekjes en kantjes van het MBI. Zo ontdekken ze de magie en het geluk in hun vriendschappen en familie, maar ook in hun gebreken.


The One I Love

Een echtpaar (Elisabeth Moss en Mark Duplass) dat al enige tijd kampt met huwelijksproblemen, besluit samen om een weekendje weg te gaan in een poging om hun problemen op te lossen. Eenmaal aangekomen op het weekendverblijf blijkt er een nog groter probleem op hen te wachten.


Life, Animated

Op driejarige leeftijd stopt de energieke babbelaar Owen plots met praten. Autisme doet hem wegglijden in een donkere, afgesloten wereld. Er lijkt geen weg terug te zijn. De volgende vier jaar reageert Owen maar op één ding: Disney-films. 

Wanneer zijn vader op een dag de pop van Iago, de papegaai uit Alladin pakt en in die rol tegen Owen begint te praten, antwoordt Owen hem plots met een zinnetje uit de film. Een keerpunt voor Owen en zijn familie. Owen leert zich uit de drukken aan de hand van dialogen uit de tientallen Disney-films die hij uit het hoofd kent, de rest van de familie neemt op hun beurt de rollen over van Disney-figuurtjes. De tekenfilms maken een weg vrij die lang als voorgoed gesloten werd beschouwd. Owen en de wereld rondom hem leren elkaar begrijpen. Met zijn uitgebreid arsenaal aan verhalen en dialogen maakt Owen zich klaar om het hoofd te bieden aan de uitdagingen die het leven voor hem in petto heeft.


Scarface

Deze remake van Hawks beroemde film noir verplaatst de actie van Chicago 1930 naar het milieu van de Cubaanse ballingen 1980. Drank wordt cocaïne en Paul Muni wordt Al Pacino. Maar er is meer: opklimmende gangster Tony Montana ontdekt geleidelijk dat de kapitalistische maatschappij geen haar beter is dan de communistische die hij ontvlucht was. Een film waarin alles buitensporig is, maar wie had van De Palma intimisme verwacht?.


Operation Avalanche 

De Verenigde Staten van 1967, tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De CIA vermoedt dat er zich een Russische spion bevindt binnen NASA. Deze Rus zou het Apollo-project saboteren. Twee undercoveragenten worden er op afgestuurd. Maar wat het tweetal ontdekt is veel schokkender dan spionage. En veel dodelijker.

 

Romeo & Juliet

Klassiek Shakespeare-verhaal over Romeo en Juliet, twee jongeren die hun liefde trachten te bezegelen temidden van hun tegen elkaar strijdende families, de Capulets en Montagues.


Amy Schumer: The Leather Special

Komdiante Amy Shumer geeft het beste van zichzelf in haar Leather Speacial. Een aanrader voor diegenen die een avondje willen lachen. 

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: