Filmografie Emmy Rossum

Geboortedatum: 12/09/86 (32 jaar)
Meisjesnaam: Emmanuelle Grey Rossum
 Nationaliteit: Verenigde Staten

Biografie

Emmanuelle (Emmy) Grey Rossum (New York City, 12 september 1986) is een Amerikaans actrice. Ze werd in 2005 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in The Phantom Of The Opera, waarvoor ze daadwerkelijk een Saturn Award en een National Board of Review Award won.

Filmografie Emmy Rossum

You're Not You - Drama

You're Not You

Drama 
januari 2015

Nieuws over Emmy Rossum

Marilyn Manson krijgt rol in miniserie van Stephen King - Actueel

Marilyn Manson krijgt rol in miniserie van Stephen King

De excentrieke Amerikaanse zanger Marilyn Manson heeft een rol te pakken in 'The Stand', een miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Stephen King. Dat vertelde Manson in een interview met hardrockmagazine Revolver.
Nieuwe 'Flintstones'-afleveringen in de maak - Actueel

Nieuwe 'Flintstones'-afleveringen in de maak

Alles komt terug, en dus ook 'The Flintstones'. De komische animatieserie over de prehistorische dorpsbewoners liep tussen 1960 en 1966 op de Amerikaanse zender ABC en krijgt nu een tweede leven, zo weet entertainmentmagazine Variety.
Netflix geeft smaakmaker uit 'Fyre'-docu eigen realityshow - Actueel

Netflix geeft smaakmaker uit 'Fyre'-docu eigen realityshow

Andy King: de naam zegt u wellicht niets, maar de man is wereldberoemd geworden toen hij in de populaire Netflix-documentaire 'Fyre' op geanimeerde wijze getuigde welke toeren hij moest uithalen om de watervoorraad van het gefaalde festival te redden. Het internet bombardeerde de eventplanner tot... Verder lezen...
Epilepsieaanval werd Disney-acteur fataal - Actueel

Epilepsieaanval werd Disney-acteur fataal

De familie van de Amerikaanse acteur Cameron Boyce heeft bevestigd dat de 20-jarige jongeman stierf aan een epilepsieaanval.
Een 4de seizoen van Stranger Things? - Actueel

Een 4de seizoen van Stranger Things?

Sinds vorige week is het derde seizoen van Stranger Things te bekijken op Netflix. En zonder al te veel te willen spoilen stellen wij ons alvast de vraag: Komt er een vierde seizoen of niet?
3 series zoals When They See Us - Actueel

3 series zoals When They See Us

Voor diegenen die de serie wel reeds zagen en net als ons verbijsterd achterblijven: 5 series net zoals When They See Us die je zéker ook zal weten te appreciëren.
Amerikaanse acteur Cameron Boyce (20) overleden - Actueel

Amerikaanse acteur Cameron Boyce (20) overleden

De Amerikaanse acteur Cameron Boyce, bekend als Luke Ross van de Disney-reeks "Jessie", is zaterdag op 20-jarige leeftijd overleden. Dat bericht de Amerikaanse nieuwszender ABC News op basis van de familie van Boyce. De acteur overleed aan een "aanval die het gevolg was van een medische aandoening... Verder lezen...