Infos

Geregisseerd door : Chan-wook Park
In de zalen vanaf: 3 augustus 2022
Speelduur: 119 minuten
Land : Korea (2003)

 Synopsis

1988. Oh Daesso wordt voor zijn huis gekidnapped. Wanneer hij terug bij bewustzijn komt, zit hij in een afgesloten kamer opgesloten. Via de TV in zijn cel verneemt hij het schokkend nieuws dat zijn vrouw brutaal vermoord werd. En...Oh Daesso is de hoofdverdachte in de moordzaak. Oh Daesso probeert zelfmoord te plegen, maar zelf dat wordt hem niet toegelaten door zijn gijselaar.  
Tijdens zijn verdere opsluiting schrijft Oh Daesso zijn lichaam vol met zaken die hij ooit gedaan heeft waardoor hij anderen pijn heeft berokkend. Op die manier hoopt hij erachter te komen wie de persoon is die hem zoveel onrecht aandoet. Bovendien is Oh Daesso van plan zich op zijn beurt te wreken.  
 
2003. Oh Daesso's lichaam is bijna helemaal volgeschreven als er slaapgas in de kamer wordt gespoten. Hij wordt wakker in vrijheid. In zijn zakken vindt hij een portefeuille en een gsm, die al snel rinkelt. Het is het begin van een vreselijk kat-en-muis-spel.  
Oh Daesso wordt uitgedaagd om na te gaan wie de man aan de andere kant van de lijn is en waarom hij hem 15 jaar lang gegijseld heeft.

Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik
Discriminatie
Angst
Geweld
Seks
Grof taalgebruik
Drug- en/of alcoholmisbruik

 Vertoningen

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Oldboy"

Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Mei 2017 - Actueel
Actueel

Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Mei 2017

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer... Verder lezen...
'Point Break', or not? - Actueel
Actueel

'Point Break', or not?

Ready ... roll... remake! Binnenkort zullen we nog een speciale rubriek moeten starten voor deze weinig opwindende kunst van herinterpretaties... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Nope - Horror, Science-Fiction
1
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Nope

Horror, Science-Fiction Regie: Jordan PeeleMet: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun"Wat is een slecht mirakel?" Oscar® winnaar Jordan Peele ontwrichtte en herdefinieerde de moderne horror met Get Out en daarna Us. Deze zomer herinterpreteert hij de film met een nieuwe pop-nachtmerrie: het grootse horror-epos Nope. De film herenigt Peele met Oscar® winnaar Daniel Kaluuya (Get... Verder lezen...
Competencia oficial - Komedie
4
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Competencia oficial

Komedie Regie: Mariano Cohn & Gastón DupratMet: Penelope Cruz & Antonio BanderasEen miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: