Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / mei 2016 - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / mei 2016

It's Netflix time! Eerder kozen we voor jou nog de beste romantische films uit voor een ideaal avondje Netflix. Wel, Cinenews kiest voor jou nu ook elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier, want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder! 

De eerste week van juni is als het ware lett-er-lijk voorbij gevlogen. Wind, regen, zon, vocht, donder, bliksem, treinproblemen.. we hebben het allemaal gehad. Wie dacht dat filmavonden geruild konden worden door terrasjesavonden in open air, had (helaas?) pech. Niets beter dan onze Netflix-batterij aan te vullen en ons gezellig neer te ploffen voor het scherm, toch? Tijd om ons te verdiepen in de nieuwe lading films en series die Netflix de afgelopen maand mei heeft toegevoegd aan zijn assortiment.


Looper - Actie – 2012 – 7.4 (IMDb) – Op Netflix sinds 01/05/2016

Een actiefilm met leuk sci-fi gehalte. De film gaat over huurmoordenaars die terugkeren in de tijd om mensen te vermoorden. In de hoofdrollen vind je topacteurs Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis en Emily Blunt. Filmmaker Rian Johnson regisseerde al enkele afleveringen van Breaking Bad en is nu bezig met het filmen van Star Wars: Episode VIII

Gomorra – Drama – 2014 – 8.7 (IMDb) – Op Netflix sinds 01/05/2016

Misdaadserie in het Italiaans. Kent u het boek en de film al? Deze serie is op beide succesverhalen gebaseerd en gaat nog dieper op het verhaal in. Het speelt zich af in Napels en beeldt de interne ontwikkelingen binnen de maffiawereld af. Het tweede seizoen is al onderweg! 

Prisoners - Thriller – 2013 – 8.1 (IMDb) – Op Netflix sinds 02/05/2016

Duistere thriller over de verdwijning van Keller Dovers (Hugh Jackman) dochter en haar vriendin. Keller gaat vastberaden op zoek naar de ontvoerder en botst verschillende malen op detective Loki (Jake Gyllenhaal) die hetzelfde probeert te doen. Van de regisseur van Incendies en Sicario. Kan alleen maar goed zijn. 

Marseille – Drama – 2016 – 7.0 (IMDb) - Op Netflix sinds 05/05/2016

Een Netflix Original reeks in het Frans en met Gérard Depardieu in de hoofdrol als burgemeester van de tweede grootste stad van Frankrijk, Marseille. Het eerste seizoen telt 8 afleveringen en het tweede is al besteld. Wij kijken er naar uit. 

Peaky Blinders – Drama – 2013 – 8.8 (IMDb) - Op Netflix sinds 07/05/2016

1919, Birmingham. Een Engelse bende met aan het hoofd anti-held Tommy Shelby, vertolkt door de talentvolle Cillian Murphy. Je kan meteen beginnen bingewatchen, want er zijn maar liefst twee seizoenen te bekijken. Allen daarheen! 

Wim Helsen: Spijtig Spijtig Spijtig – Cabaret – 2014 – Op Netflix sinds 15/05/2016 

Ook voor de cabaretliefhebbers is er wat te vinden op Netflix. In mei werden er enkele voorstellingen toegevoegd zoals die van Alex Agnew, Guga Baúl en Wim Helsen. Deze laatste pikken we er zeker uit, want Helsens intelligente monologen zijn absoluut de moeite waard.

Legends of the Fall – Drama – 1994 – 7.5 (IMDb) – Op Netflix sinds 18/05/2016

Ultieme Brad Pitt klassieker uit de Jaren ’90 die met zijn 2u12m zeker niet weet te vervelen. Het verhaal gaat over een Amerikaanse familie met vier zonen en speelt zich af in de periode van de eerste wereldoorlog. Won een Oscar voor beste cinematografie!

Dr. Strangelove – Komedie – 1964 – 8.5 (IMDb) – Op Netflix sinds 18/05/2016

Deze Kubrick succesfilm werd destijds genomineerd voor maar liefst 4 Oscars, nl. beste film, regie, scenario en acteur (Peter Sellers). Het verhaal is een politieke satire op de Koude Oorlog waarin een Amerikaanse generaal een kernaanval wil lanceren op de Sovjet-Unie, tot tegenzin van de president. 

Ocean’s 13 – Actie – 2007 – 6.9 (IMDb) – Op Netflix sinds 25/05/2016

De derde film in de reeks is nu ook op Netflix te bezichtigen. Regisseur Steven Soderbergh komt af met een actiekomedie waarin Danny Ocean (George Clooney) de jongens opnieuw optrommelt om een indrukwekkende diefstal te plegen. Met bekende namen zoals Brad Pitt, Matt Damon, Al Pacino, Casey Affleck, Don Cheadle enz. 

Bloodline – Thriller – 2015 – 8.3 (IMDb) – Op Netflix sinds 27/05/2016

Voor diegenen die al hooked waren na seizoen 1… bekijk dan snel seizoen 2 op Netflix! Na de dood van hun broer zet de familie Rayburn hun leven verder. Plots duikt zijn zoon op en komt hij hen beschuldigen van de moord op zijn vader. 

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de films

Ook te zien op "Netflix"...

10 Nieuwkomers op Netflix die je moet zien | Januari 2017 - Actueel

10 Nieuwkomers op Netflix die je moet zien | Januari 2017

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer... Verder lezen...
Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | December 2016 - Actueel

Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien | December 2016

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer... Verder lezen...
Netflix laat gebruikers ook films en series downloaden - Actueel

Netflix laat gebruikers ook films en series downloaden

Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd die het mogelijk maakt films en afleveringen van televisiereeksen te downloaden om achteraf offline te bekijken. Dat meldt de Amerikaanse streamingdienst woensdag.
Black Mirror seizoen 3 (Netflix): welke vooruitzichten voor de toekomst? - Actueel

Black Mirror seizoen 3 (Netflix): welke vooruitzichten voor de toekomst?

Voor het ogenblik geniet ik van de vele en uiterst interessante Britse reeksen: Dead Set (ge-wel-dig!), Luther, In the Flesh, The Fades, Utopia, Sherlock... het moet toch gezegd worden dat onze separatistische vrienden (de "brexisten") verdomd goede acteurs en regisseurs hebben.
Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / November 2016 - Actueel

Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / November 2016

Een uurtje langer slapen? Een uurtje langer Netflix kijken! We lijsten voor u een gevarieerde selectie op van de talloze nieuwkomers die we in november kunnen bekijken. Enkele nieuwe series, wat klassiekertjes, een beetje animatie, spanning, romantiek en interessante documentaires.
De 9 horrorfilms op Netflix voor een Halloween marathon - Actueel

De 9 horrorfilms op Netflix voor een Halloween marathon

Het is koud, grimmig en bijna Halloween: de ideale combinatie voor een Netflix-Halloween-marathon-avond. Hier zijn 9 suggesties om je op weg te helpen. Stort je even op deze spannende en angstaanjagende trailers en maak je keuze!
Haters Back Off : Oh... My... Blog ! (Netflix) - Actueel

Haters Back Off : Oh... My... Blog ! (Netflix)

De "Netflix Roulette" kan soms wel eens zorgen voor opmerkelijke resultaten, gaande van supergoed tot rotslecht, en natuurlijk heb je dan nog die tussencategorie. 'Haters Back Off' bevindt zich ergens in die tussencategorie, maar dan neigend naar het goede, rechtstreeks afkomstig van de "Youtube"... Verder lezen...
Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / oktober 2016 - Actueel

Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / oktober 2016

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer... Verder lezen...
Stranger Things : doet ons hartje (zomer) sneller slaan ! - Actueel

Stranger Things : doet ons hartje (zomer) sneller slaan !

Eerlijk mijn beste vrienden, zeg me niet dat u nog geen blik geworpen heeft op 'Stranger Things'... een geweldige hommage aan de film uit de jaren 1980, deze intrigerende serie werkt wonderbaarlijk !

Al het nieuws cinema

The O.A. (Netflix) - Actueel

The O.A. (Netflix)

Netflix heeft er alweer een bijzondere serie bij: The O.A. Wat deze titel/acroniem betekent, zullen we u nog niet verklappen, wel kunnen we zeggen dat het zoals The Leftovers een enorme hoeveelheid mysterie met zich meebrengt.
Spectral : Spoken op Netflix (TV Film) - Actueel

Spectral : Spoken op Netflix (TV Film)

Gisteren zapte ik even op Netflix, zonder enig idee wat ik ging kijken: een Koreaanse serie, een anime (zeg, ze moeten ons trouwens nog Attack on Titan en Tokyo Ghoul), een Bollywoodproductie of een Amerikaanse sci-fi. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een TV Film.
A Monster Calls – De Film van de Week - Actueel

A Monster Calls – De Film van de Week

Als we nu eens het begin van het jaar 2017 (beste wensen trouwens) inzetten met een beetje kinderfantasie, maar dan geschikt voor de iets ouderen? Juan Antonio Bayona stelt ons iets moois voor.
Scheiding Johnny Depp en Amber Heard definitief rond - Actueel

Scheiding Johnny Depp en Amber Heard definitief rond

Een Amerikaanse rechter heeft afgelopen vrijdag de echtscheiding tussen Hollywood-acteur Johnny Depp en actrice Amber Heard uitgesproken. Depp moet Heard een vergoeding van 7 miljoen dollar (6,6 miljoen euro) betalen, meldt ETOnline op basis van gerechtelijke documenten.
William Blatty, schrijver van 'The Exorcist', overleden - Actueel

William Blatty, schrijver van 'The Exorcist', overleden

Auteur en filmmaker William Blatty, schrijver van het beroemde horrorverhaal 'The Exorcist' (1971), is donderdag op 89-jarige leeftijd overleden. Enkele jaren na het verschijnen van de bestseller maakte William Friedkin een geslaagde verfilming van het religieuze horrorfestijn over een jong meisje (... Verder lezen...
Acteurskoppel Kirsten Dunst en Jesse Plemons heeft trouwplannen - Actueel

Acteurskoppel Kirsten Dunst en Jesse Plemons heeft trouwplannen

Actrice Kirsten Dunst en acteur Jesse Plemons zijn verloofd. Ingewijden van de twee tortelduifjes melden dat aan entertainment nieuwswebsite Page Six. Volgens deze bronnen zou Jesse vorige week zaterdag op zijn knieën zijn gegaan om Kirsten ten huwelijk te vragen en om een prachtige ring om haar... Verder lezen...
Denzel Washington uitgeroepen tot 'Showman van het Jaar' - Actueel

Denzel Washington uitgeroepen tot 'Showman van het Jaar'

Denzel Washington wordt door de Amerikaanse Cinematographers Guild uitgeroepen tot 'Motion Picture Showman of the Year'. Een eer die hij verdient omdat hij niet alleen goed acteert, maar ook de aandacht van het publiek weet te trekken tijdens promotierondes.
We gebruiken cookies om uw surfevaring op onze site te verbeteren. Door onze website verder te gebruiken, aanvaardt u ook onze cookies. Alle details over ons gebruik van cookies