Een lifting voor de Fantastic Four! - Actueel Cinema

 
Laten we eerlijk zijn: die golf van Hollywoodherwerkingen wordt steeds moeilijker te begrijpen... Als het nu nog ging om een meer diepgaande herwerking van een scenario, en dat per generatie, dan kon het er nog mee door. Maar neen, de remakes, prequels en sequels volgen elkaar aan een hels tempo op. Tot op het punt dat veel films enkel op vage trials lijken en na bepaalde tijd zelfs, en dan nog redelijk snel, in de vergetelheid geraken ('Hulk', 'Batman', 'Spider-Man', 'X-Men'). Moeten we dit fenomeen zien als een contaminatie tussen de comicwereld, en zijn vele parallellen, spin-offs en reboots, en de wereld van de 7de kunst? Uiteraard, wanneer men het heeft over de 'Fantastic Four' moeten we onze kijk op de zaken wat veranderen! Uitgekomen in 2005, het eerste luik van Tim Story wordt snel een 'Fantastic Flop'. Het tweede luik, 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer' kon het niveau dan weer wat opkrikken, al was het maar van hele korte duur... het publiek had snel begrepen dat ze op een geslaagde filmbewerking zal moeten wachten. Het is dus niet verwonderlijk dat er waarschijnlijk geen derde luik zal komen... de kaarten zijn hier verdeeld. Josh Tranck (bedenker van het geniale 'Chronicle') zou de regisseurspet gaan dragen, terwijl Matthew Vaughn ('Kick-Ass') zich over de productie zal ontfermen... wa uitstekend nieuws is! Over de casting is er daarentegen nog geen nieuws!

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Takers - Actueel

Vanavond op TV: Takers

Kijk vanavond, nu donderdag 1 oktober, om 20u40 op VTM3 naar "Takers"!
'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus - Actueel

'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus

De Amerikaanse acteur Jim Parsons, bekend van de sitcom "The Big Bang Theory", en zijn man Todd Spiewak zijn besmet geweest met het coronavirus. Dat heeft het echtpaar aangekondigd in de "Tonight Show" van Jimmy Fallon.
Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren - Actueel

Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren

Jennifer Aniston is één van de grote namen in Hollywood. De 51-jarige Amerikaanse actrice maakte bekend dat ze dacht aan de stopzetting van haar acteercarrière.
Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen - Actueel

Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen

Cinenews presenteert "Babyteeth", een portret van een rebels tienermeisje. Met een perfect evenwicht tussen humor en diepe emotie, raakte de film het hart van de jury van het recente BRIFF (Brussels International Film Festival). Babyteeth won er de Grand Prix!
Vanavond op TV: The Guest - Actueel

Vanavond op TV: The Guest

Kijk vanavond, nu dinsdag 29 september, om 20u40 op VTM4 naar "The Guest"!
De 20 beste komedieseries allertijden - Actueel

De 20 beste komedieseries allertijden

Wij maakten een overzicht van de allerbeste komedieseries allertijden die zonder twijfel een lach op je gezicht zullen toveren.