Infos

Synopsis

Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane (Tom Hardy), een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.

Video's van "The Dark Knight Rises (Batman 3)"

Fotogalerij "The Dark Knight Rises (Batman 3)" (10)

The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 1 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 2 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 3 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 4 +5The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 5 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 6 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 7 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 8 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 9 The Dark Knight Rises (Batman 3) - Foto 10

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Dark Knight Rises (Batman 3)"

Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen - Actueel

Anne Hathaway is opnieuw zwanger na vruchtbaarheidsproblemen

Anne Hathaway (36) is zwanger van haar tweede kindje. Voor die zwangerschap heeft de actrice een lange weg moeten afleggen, want ze kampt al lang met vruchtbaarheidsproblemen. Hathaway wil lotgenoten nu een hart onder de riem steken.
Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd - Actueel

Actrice Michelle Williams stiekem getrouwd

'Dawson's Creek'-ster Michelle Williams is in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Phil Elverum. De plechtigheid vond in het allergrootste geheim plaats in New York. De trouw komt er tien jaar na dood van haar ex Heath Ledger.
Kathryn Bigelow draait Nine Eleven-drama - Actueel

Kathryn Bigelow draait Nine Eleven-drama

Kathryn Bigelow gaat opnieuw een op waargebeurde feiten gebaseerd terreurdrama draaien. Volgens het entertainmentblad Hollywood Reporter heeft de studio Annapurna Pictures zich van de filmrechten voor het boek "The True American: Murder and Mercy in Texas" verzekerd. Bigelow is regisseur, Tom Hardy... Verder lezen...

"The Dark Knight Rises (Batman 3)" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden