Batman: Ben Affleck zal het kostuum dragen van de Dark Knight! - Actueel Cinema

   - 

Een langdurige affaire, zonder toekomst weliswaar, verbindt Ben Affleck met Batman. Al sinds 2000 worden de namen meer dan eens in dezelfde zin vernoemd.

Alles is begonnen met een aankondiging in 2000, de twee namen werden samen vermeld in een persbericht. Affleck verklaart dan al snel dat het enkel om geruchten gaat en dat hij niets gehoord heeft over de nieuwe Batman, noch gecontacteerd is geweest om de hoofdrol te vertolken! Een paar jaar later schittert hij echter in een superheldenfilm... namelijk Daredevil, met weinig succes. Gevolg hiervan was een flinke deuk in zijn carrière.

Maar hij komt terug, onder andere met zijn eigen realisaties: Gone Baby Gone, The Town en, meer recent, het zeer sterke Argo. En ook al heeft hij geweigerd deel te nemen aan Justice League of Man of Steel... binnenkort zal hij dan toch opnieuw een superheld vertolken, de zwarte ridder, opvolger van Christian Bale! Een zware taak staat hem te wachten!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: