Infos

Synopsis

's Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.  
 
Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijner beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

Video's van "Hitman's Bodyguard"

VOD

Laden en bekijken Hitman's Bodyguard met VOD.

Fotogalerij "Hitman's Bodyguard" (7)

Hitman's Bodyguard - Foto 1 Hitman's Bodyguard - Foto 2 Hitman's Bodyguard - Foto 3 Hitman's Bodyguard - Foto 4 +2Hitman's Bodyguard - Foto 5 Hitman's Bodyguard - Foto 6 Hitman's Bodyguard - Foto 7

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Slechte film
  Ik weet nog altijd niet over wat de film gaat

 • Schertsen met Jackson en Reynolds.
  -The Hitman's Bodyguard is een 2017 Amerikaanse actie komedie film geregisseerd door Patrick Hughes en geschreven door Tom O'Connor, van wie het script op de 2011 Black List stond. De film stars Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman en Salma Hayek, en volgt een bodyguard die ingehuurd is te beschermen een huurmoordenaar die moet getuigen op het International Court of Justice (Straftribunaal van Den Haag) . ----- Terwijl origineel de film bedoeld was als een drama, het script onderging een "uitzinnig" twee-week herschrijven om te hermaken in een komedie verscheidene weken voor start van het filmen. ----- "The Hitman's Bodyguard strand op Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds' schertsen—maar krijgt niet voldoende aantal mijlen te betrachten verleden en overvloed van actiekomedie clichés. "----- “Gemengde of gemiddelde beoordelingen". ----- Een heerlijk absurde rare/gekke actiekomedie.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Deadpool 2 - Actie, Avontuur

  Deadpool 2

  Actie, Avontuur 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden