Filmografie Ryan Reynolds

Biografie

Ryan Rodney Reynolds (Vancouver, 23 oktober 1976) is een Canadees acteur. 
Reynolds werd als kind in Canada bekend toen hij een rol kreeg in de televisieserie Fifteen in 1990. Voor zijn doorbraak had hij rollen in Sabrina the Teenage Witch (1996), Coming Soon (1999) en Dick (1999). Hij deed in de jaren '90 vooral televisiewerk. 
Reynolds' doorbraak kwam in 2002 hij het titelpersonage speelde in de high school komedie Van Wilder. Ook was hij in dat jaar naast Jerry O'Connell en Alyssa Milano te zien in Buying the Cow. Hij speelde serieuzere rollen in onder meer de horrorfilm The Amityville Horror (2005) en actiefilm Smokin' Aces (2007).

Filmografie Ryan Reynolds

Deadpool 2 - Actie, Avontuur
mei 2018

Deadpool 2

Actie, Avontuur Regie: David LeitchMet: Ryan Reynolds & David HarbourNa een bijna fatale aanval van een koe overleefd te hebben worstelt een misvormde cafetaria-kok om zijn droom te verwezenlijken. Hij wil de populairste barman van Marberry worden terwijl hij ook probeert om te gaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Als hij probeert zijn zin in het leven terug te... Verder lezen...
Turbo - Animatie Film
oktober 2013

Turbo

Animatie Film Regie: David SorenMet: Ryan Reynolds, Snoop Dogg, Paul Giamatti,...Een doodnormale tuinslak heeft de absurde droom om de snelste slak ter wereld te worden. Echter, wanneer hij een raar ongeluk krijgt beschikt hij over een ongelofelijke snelheid. Hierdoor wordt de kans om zijn doel te realiseren een stuk groter.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: