Infos

Synopsis

LAS VEGAS! SIN CITY! De ultieme bestemming voor een vrijgezellenavond! 
 
Twee dagen voor zijn huwelijk gaat Doug samen met zijn 3 vrienden Phil, Alan en Stu naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest, dat ze nooit meer zullen vergeten. 
De drie vrienden worden de volgende ochtend wakker met barstende hoofdpijn en een geheugen als een Zwitserse kaas. Moe en met een zware kater strompelen ze door hun compleet vernielde hotelsuite waar ze ook een tijger en een 6 maanden oude baby aantreffen. Een nasmeulende stoel, lege bierflesjes en een levende kip maken de chaos compleet. 
Ze herinneren zich NIETS van de vorige avond en het ergste moet nog komen. Doug, de bruidegom die de volgende dag zou moeten trouwen, is spoorloos. 
Zonder enig idee van wat er gebeurd is, moet het trio een race tegen de klok aangaan om hun wilde nacht te reconstrueren en zo uit te zoeken waar het verkeerd liep. Hopelijk krijgen ze Doug op tijd in LA voor zijn huwelijk.

Vertoningen van "The Hangover"

Fotogalerij "The Hangover" (20)

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Hangover"

20 bizarre Franse vertalingen van Hollywood filmtitels - Actueel

20 bizarre Franse vertalingen van Hollywood filmtitels

Now You See Me 2 ofwel Insaisissables 2. The Shallows ofwel Instinct de Survie. The Secret Life of Pets ofwel Comme des bêtes... Om het de Franstaligen iets 'gemakkelijker' te maken, komt men vaak af met andere titels voor de Engelstalige films. Soms vertalen ze de titel simpelweg naar het Frans,... Verder lezen...
De 10 beste hangover films - Actueel

De 10 beste hangover films

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij hebben en lijstje samengesteld, een soort van survivalkit, om "the day after" wat beter door te komen. We laten onze geest wat rusten en genieten van een hilarisch ontspannend filmmoment !
Mike Tyson maakt film over eigen leven - Actueel

Mike Tyson maakt film over eigen leven

Mike Tyson gaat een film over zichzelf maken. De film moet het verhaal vertalen van Tyson's jongste jaren, zo vertelt de bokslegende aan New York Post.
'Saving Mr Banks', 'Supercondriaque', 'The Lego Movie', ... Uw Cinereview! - Actueel

'Saving Mr Banks', 'Supercondriaque', 'The Lego Movie', ... Uw Cinereview!

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Naar goede gewoonte overlopen we de releases van de week en helpen we u met het maken van de beste keuze. Afgelopen week hebben we recht gehad op de eerste hagelbuien van het jaar, en deze week regent het aan nieuwe films in de bioscopen.
Very bad trip 3 - Review

Very bad trip 3

Soms is het einde een goede zaak!

"The Hangover" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden