Filmografie Ed Helms

Biografie

Edward (Ed) Helms (Atlanta, 24 januari 1974) is een Amerikaans komiek en acteur. Hij won in 2008 een Screen Actors Guild Award samen met de gehele cast van The Office US, waarin hij sinds september 2006 in meer dan 65 afleveringen Andy Bernard speelde. Ook verscheen hij als pseudocorrespondent in 480 afleveringen (2001-2006) van het satirische The Daily Show with Jon Stewart. 
 
Helms maakte in 2004 zijn film- en acteerdebuut als Bunker McLaughlin in de paintballkomedie Blackballed: The Bobby Dukes Story. Sindsdien schreef hij meer dan tien andere filmtitels achter zijn naam. Doorgaan verschijnt hij daarbij in een bijrolletje, soms niet eens bij naam genoemd (bijvoorbeeld als nieuwsverslaggever ter plekke bij de ark in Evan Almighty). Een enkele keer speelt Helms één van de hoofdpersonages, zoals Stu Price in The Hangover.

Filmografie Ed Helms

Tag - Komedie
juli 2018

Tag

Komedie Regie: Jeff TomsicMet: Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Isla FisherElk jaar storten vijf zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een ongecontroleerd spel waarbij ze hun nek, hun baan en hun relaties riskeren om elkaar te verslaan. Deze keer valt het spel samen met de bruiloft van de enige ongeslagen speler. Wat een gemakkelijk doelwit zou... Verder lezen...
The Hangover 2 - Komedie
mei 2011

The Hangover 2

Komedie Regie: Todd PhillipsMet: Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha,...Phil, Alan en Doug reizen naar Thailand voor de trouwerij van Stu. Maar na hun toestand in Las Vegas heeft Stu gekozen voor een veilige ingetogen pre-bruiloft-lunch. De dingen lopen echter niet zoals gepland, nadat ze de jongere broer van Stu's verloofde kwijtraken.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: