De 10 beste hangover films - Actueel Cinema

   - 

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij hebben en lijstje samengesteld, een soort van survivalkit, om « the day after » wat beter door te komen. We laten onze geest wat rusten en genieten van een hilarisch ontspannend filmmoment !

1. The Hangover
Geen « hangover » lijst zonder DE katerfilm bij uitstek ! We laten ons meevoeren op het avontuur van een paar vrienden na een avondje overdaad !

2. Dumb and Dumber To
Humor in zijn eenvoudigste vorm ! Een klassieker van Jim Carrey zal ons altijd wel doen lachten. En we houden hier vooral van zijn hippe kapsel !

3. Horrible Bosses
Drie vrienden worden plots moordenaar wanneer ze elk hun baas willen vermoorden. Leuk en met een paar topacteurs in de cast, wij zijn liefhebber !

4. Bridesmaids 
Hartsvriendinnen, bruidsmeisjes, een huwelijk… de leukere dingen van het leven, of net niet ? Jaloezie, ruzie en liefdesverdriet, dat hoort er jammer genoeg ook bij… in Bridesmaid zie je de twee kanten, maar natuurlijk eind goed al goed !

5. F.C. De Kampioenen
De Kampioenen zijn terug en gaan deze keer op reis ! Boma, Xavier, Carmen, Markske… allemaal  proberen ze er het beste van te maken, al is dat niet altijd even evident !

6. What to Expect When Your’re Expecting
Zwangerschap, iedereen beleeft het op zijn eigen manier, de ene situatie is al komischer dan de andere. We worden meegevoerd op het avontuur van toekomstige moeders.

7. American Pie Reunion
Voor de moedigen onder jullie zal het natuurlijk de volledige American Pie saga zij, maar wij houden vooral van het Reunion luik die alle acteurs uit de originele film nog eens samenbrengt. Een klassieker in het genre en natuurlijk : gedachten op nul !

8. Bad Teacher
Een leerkracht die iedereen wel had willen hebben (filmpjes bekijken doorheen de lessen) en een duivelse Cameron Diaz in een superleuke film die de gedachten wat verzet !

9. Pixel
Een kater is niets zonder Adam Sandler. We zetten ons gezellig in de zetel en genieten van Sandler’s laatste film Pixel, eens een andere kijk op de gameswereld.

10. Bienvenue chez les Chtis
Een Franse film die alom bekend is bij ons. Kad Merad en Danny Boon stellen onze lachspieren op de proef… een (bijna) onverstaanbaar dialect en de nodige fratsen maken Bienvenue chez les Chtis onvergetelijk.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: