De 10 beste hangover films - Actueel Cinema

   - 

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij hebben en lijstje samengesteld, een soort van survivalkit, om « the day after » wat beter door te komen. We laten onze geest wat rusten en genieten van een hilarisch ontspannend filmmoment !

1. The Hangover
Geen « hangover » lijst zonder DE katerfilm bij uitstek ! We laten ons meevoeren op het avontuur van een paar vrienden na een avondje overdaad !

2. Dumb and Dumber To
Humor in zijn eenvoudigste vorm ! Een klassieker van Jim Carrey zal ons altijd wel doen lachten. En we houden hier vooral van zijn hippe kapsel !

3. Horrible Bosses
Drie vrienden worden plots moordenaar wanneer ze elk hun baas willen vermoorden. Leuk en met een paar topacteurs in de cast, wij zijn liefhebber !

4. Bridesmaids 
Hartsvriendinnen, bruidsmeisjes, een huwelijk… de leukere dingen van het leven, of net niet ? Jaloezie, ruzie en liefdesverdriet, dat hoort er jammer genoeg ook bij… in Bridesmaid zie je de twee kanten, maar natuurlijk eind goed al goed !

5. F.C. De Kampioenen
De Kampioenen zijn terug en gaan deze keer op reis ! Boma, Xavier, Carmen, Markske… allemaal  proberen ze er het beste van te maken, al is dat niet altijd even evident !

6. What to Expect When Your’re Expecting
Zwangerschap, iedereen beleeft het op zijn eigen manier, de ene situatie is al komischer dan de andere. We worden meegevoerd op het avontuur van toekomstige moeders.

7. American Pie Reunion
Voor de moedigen onder jullie zal het natuurlijk de volledige American Pie saga zij, maar wij houden vooral van het Reunion luik die alle acteurs uit de originele film nog eens samenbrengt. Een klassieker in het genre en natuurlijk : gedachten op nul !

8. Bad Teacher
Een leerkracht die iedereen wel had willen hebben (filmpjes bekijken doorheen de lessen) en een duivelse Cameron Diaz in een superleuke film die de gedachten wat verzet !

9. Pixel
Een kater is niets zonder Adam Sandler. We zetten ons gezellig in de zetel en genieten van Sandler’s laatste film Pixel, eens een andere kijk op de gameswereld.

10. Bienvenue chez les Chtis
Een Franse film die alom bekend is bij ons. Kad Merad en Danny Boon stellen onze lachspieren op de proef… een (bijna) onverstaanbaar dialect en de nodige fratsen maken Bienvenue chez les Chtis onvergetelijk.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

James Gunn pakt Superman aan - Actueel
Actueel

James Gunn pakt Superman aan

Het is officieel, het hoofd van DC Comics heeft op Twiter aangekondigd dat hij het script zal schrijven en de nieuwe Superman: Legacy film zal regisseren! Verder lezen...
65: kunnen we nog dinofilms maken na Jurassic Park? - Making of
Making of

65: kunnen we nog dinofilms maken na Jurassic Park?

Door de scenaristen van A Quiet Place aan het roer te zetten van deze futuristische productie, probeert Sony zijn neus op te halen voor de wereldwijde Jurassic Park-franchise. Zal dit een kans zijn om het genre nieuw leven in te blazen? Verder lezen...
Le bleu du caftan, een verfijnde Lubna Azabal - First rushes
First rushes

Le bleu du caftan, een verfijnde Lubna Azabal

Le bleu du caftan gaat over het leven van een echtpaar dat een ambachtelijke kledingwinkel van hoge kwaliteit runt en gaat veel meer over liefde dan de eerste momenten doen vermoeden. Een film die je zachtjes meesleept in een traag tempo, maar verre van eentonig is. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: