Filmografie Maggie Gyllenhaal

Biografie

Maggie Gyllenhaal (New York City, 16 november 1977) is een Amerikaanse actrice. Ze werd voor zowel haar rol in Secretary als die in SherryBaby genomineerd voor een Golden Globe. Meer dan tien filmprijzen werden haar ook daadwerkelijk toegekend, waaronder een Gotham Award voor beste doorbraak (in Secretary). In 2010 werd Gyllenhaal genomineerd voor de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Crazy Heart.

Filmografie Maggie Gyllenhaal

Frank - Komedie

Frank

Komedie Regie: Lenny AbrahamsonMet: Michael Fassbender, Domhnall Gleeson,...Beginnend muzikant Jon scoort tot zijn grote geluk een plek in een onconventionele avant-garde popband. Aan het hoofd staat de mysterieuze en charismatische Frank, een muzikaal genie dat zich achter een opvallend groot masker verschuilt. Samen met zijn excentrieke sidekick Clara zetten ze Jon's... Verder lezen...
Away We Go - Komedie
september 2009

Away We Go

Komedie Regie: Sam MendesMet: Maggie Gyllenhaal, John Krasinski, Jeff Daniels,...Het gelukkige stel Burt en Verona (Krasinski en Rudolph), verwacht hun eerste kind. Ze zoeken echter de perfecte plaats om een leven op te bouwen om daar hun gezin te stichten. Ze besluiten door heel Amerika te reizen, om deze perfecte plek te vinden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: