Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf

/10(0 stemmen)
Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf

Infos

Synopsis

In Nanny McPhee and the Big Bang kruipt Oscarwinnares en scenariste Emma Thompson opnieuw in de huid van de kinderjuffrouw met magische krachten, die verschijnt wanneer ze het hardst nodig is en het minst verwacht wordt, in het vervolg van de hilarische en hartverwarmende fabel die kinderen overal ter wereld wist te bekoren. 
 
In dit deel verschijnt Nanny McPhee voor de deur van een gekwelde jonge moeder, Isabel Green (Maggie Gyllenhaal), die de familieboerderij draaiende probeert te houden terwijl haar man naar de oorlog is. Maar zodra ze aankomt, ontdekt Nanny McPhee dat de kinderen van mevrouw Green een eigen oorlog aan het uitvechten zijn tegen twee verwende neven uit de stad die bij hen ingetrokken zijn en weigeren weg te gaan.  
 
Met de hulp van een tot leven gekomen standbeeld, een biggetje dat in bomen klimt en een babyolifantje dat op de vreemdste plaatsen opduikt, en met behulp van een vliegende motorfiets en haar magische krachten, probeert Nanny McPhee haar ondeugende beschermelingen vijf nieuwe lessen te leren.

Video's van "Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf"

Fotogalerij "Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf" (7)

Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 1 Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 2 Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 3 Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 4 +2Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 5 Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 6 Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf"

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden