Infos

Originele titel : Nanny McPhee and The Big Bang
Geregisseerd door : Susanna White
In de zalen vanaf: 7 april 2010
Speelduur: 109 minuten
Genre: Familie, Fantasy
Land : Engeland, Frankrijk (2008)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Nanny McPhee and the Big Bang kruipt Oscarwinnares en scenariste Emma Thompson opnieuw in de huid van de kinderjuffrouw met magische krachten, die verschijnt wanneer ze het hardst nodig is en het minst verwacht wordt, in het vervolg van de hilarische en hartverwarmende fabel die kinderen overal ter wereld wist te bekoren. 
 
In dit deel verschijnt Nanny McPhee voor de deur van een gekwelde jonge moeder, Isabel Green (Maggie Gyllenhaal), die de familieboerderij draaiende probeert te houden terwijl haar man naar de oorlog is. Maar zodra ze aankomt, ontdekt Nanny McPhee dat de kinderen van mevrouw Green een eigen oorlog aan het uitvechten zijn tegen twee verwende neven uit de stad die bij hen ingetrokken zijn en weigeren weg te gaan.  
 
Met de hulp van een tot leven gekomen standbeeld, een biggetje dat in bomen klimt en een babyolifantje dat op de vreemdste plaatsen opduikt, en met behulp van een vliegende motorfiets en haar magische krachten, probeert Nanny McPhee haar ondeugende beschermelingen vijf nieuwe lessen te leren.

 VOD

Bekijk Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: