Filmografie Casey Affleck

Biografie

Caleb Casey Affleck is een Amerikaanse acteur. Hij is de broer van acteur Ben Affleck. 
 
Casey Affleck volgde lessen aan de Columbia University, waar hij afstudeerde in de richting Fysica. Tijdens zijn studentenperiode woonde hij in bij zijn grootmoeder uit Manhattan. Momenteel leeft hij in New York City, in het zelfde gebouw als acteur Joaquin Phoenix. Zij zijn ook zeer goede vrienden. 
 
In 1997 speelde hij in tweemaal met zijn broer Ben Affleck mee in een film: Chasing Amy en Good Will Hunting. Hij is getrouwd met Summer Phoenix, de zus van Joaquin, en samen hebben ze één kind. 
 
In 2007 speelt hij de hoofdrol in Gone Baby Gone, geregisseerd door zijn broer, en werd hij genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

Filmografie Casey Affleck

Gerry - Drama
november 2003

Gerry

Drama Regie: Gus Van SantMet: Casey Affleck & Matt DamonGerry en Gerry, twee jeugdvrienden, maken samen een reis door het Zuidwesten van de VS. Ze zien een uitstapje naar de woestijn wel zitten, maar uiteraard lopen ze verloren! Ze blijven lopen en hopen, maar de uren worden dagen en uiteindelijk wordt hun hele situatie flink problematisch. Hoe minder... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: