Infos

Geregisseerd door : Brett Ratner
In de zalen vanaf: 23 november 2011
Speelduur: 104 minuten
Genre: Actie, Komedie
Land : Verenigde Staten (2011)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Ben Stiller en Eddie Murphy voeren de sterrencast van Tower Heist aan, een knotsgekke komedie over brave werkers die wraak nemen op de Wall Street-oplichter die hen belazerde. Wanneer het personeel van een luxeflatgebouw aan Central Park ontdekt dat de penthousemiljardair er met hun pensioengeld vandoor wil, zinnen ze op de ultieme wraak: een overval om terug te eisen wat hen toekomt.  
 
De uit Queens afkomstige Josh Kovacs (Stiller) is al meer dan tien jaar manager van een van de meest luxueuze en best beveiligde flatgebouwen in New York. Niets ontgaat de waakzame Josh. In de hoogste en chicste flat van zijn gebouw woont de Wall Street-gigant Arthur Shaw (Alan Alda), die huisarrest heeft omdat hij twee miljard dollar van zijn investeerders stal. Wie van zijn fraudeslachtoffers het hardst werd getroffen? Het personeel van het flatgebouw, van wie hij de pensioenen moest beheren.  
 
Enkele dagen voor Arthur vrijuit zal gaan voor de perfecte misdaad, roept het team van Josh de hulp van kleine boef Slide (Murphy) in, om het bijna onmogelijke uit te voeren: de diefstal van wat zich volgens hen in Arthurs streng bewaakte flat bevindt. De nieuwbakken dieven kennen het gebouw op hun duimpje. Eigenlijk hebben ze de plek al die jaren verkend, zonder het te beseffen.

 Meningen

 Al het nieuws over "Tower Heist"

Tower Heist - Bespreking
Bespreking

Tower Heist

Noem deze misdaadkomedie maar het charmante tienerbroertje van 'Ocean's Eleven'. Tot en met het gebrek aan smaak en stijl. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Top Gun: Maverick - Actie
2
25 mei 2022

Top Gun: Maverick

Actie Regie: Joseph KosinskiMet: Tom CruiseNa meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor... Verder lezen...
Bullet Train - Actie, Thriller
4
03 augustus 2022

Bullet Train

Actie, Thriller Regie: David LeitchMet: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson,...Bullet Train is een originele, leuke en waanzinnige actie-thriller van de regisseur van Deadpool 2, David Leitch. Brad Pitt maakt deel uit van een eclectische cast bestaande uit diverse huurmoordenaars, tegen de achtergrond van een non-stop treinrit door het hedendaagse Japan.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: