Infos

Synopsis

Ben Stiller en Eddie Murphy voeren de sterrencast van Tower Heist aan, een knotsgekke komedie over brave werkers die wraak nemen op de Wall Street-oplichter die hen belazerde. Wanneer het personeel van een luxeflatgebouw aan Central Park ontdekt dat de penthousemiljardair er met hun pensioengeld vandoor wil, zinnen ze op de ultieme wraak: een overval om terug te eisen wat hen toekomt.  
 
De uit Queens afkomstige Josh Kovacs (Stiller) is al meer dan tien jaar manager van een van de meest luxueuze en best beveiligde flatgebouwen in New York. Niets ontgaat de waakzame Josh. In de hoogste en chicste flat van zijn gebouw woont de Wall Street-gigant Arthur Shaw (Alan Alda), die huisarrest heeft omdat hij twee miljard dollar van zijn investeerders stal. Wie van zijn fraudeslachtoffers het hardst werd getroffen? Het personeel van het flatgebouw, van wie hij de pensioenen moest beheren.  
 
Enkele dagen voor Arthur vrijuit zal gaan voor de perfecte misdaad, roept het team van Josh de hulp van kleine boef Slide (Murphy) in, om het bijna onmogelijke uit te voeren: de diefstal van wat zich volgens hen in Arthurs streng bewaakte flat bevindt. De nieuwbakken dieven kennen het gebouw op hun duimpje. Eigenlijk hebben ze de plek al die jaren verkend, zonder het te beseffen.

Fotogalerij "Tower Heist" (7)

Tower Heist - Foto 1 Tower Heist - Foto 2 Tower Heist - Foto 3 Tower Heist - Foto 4 +2Tower Heist - Foto 5 Tower Heist - Foto 6 Tower Heist - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Tower Heist"

Tower Heist - Bespreking

Tower Heist

Noem deze misdaadkomedie maar het charmante tienerbroertje van 'Ocean's Eleven'. Tot en met het gebrek aan smaak en stijl.

Andere films nu in de bioscoop...

Fast & Furious 7 - Actie

Fast & Furious 7

Actie 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden