Infos

Geregisseerd door : Dean Parisot
In de zalen vanaf: 15 februari 2006
Speelduur: 90 minuten
Genre: Thriller, Komedie
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In de romantische komedie Fun with Dick and Jane beleven Dick (Jim Carrey) en Jane (Téa Leoni), een verliefd paar, de American Dream – tot die op een dag verandert in een regelrechte Amerikaanse nachtmerrie. 
 
Als de onderneming waarvoor Dick werkt, betrokken raakt bij een schandaal in de aard van de affaire-Enron en het ernaar uitziet dat hij alles gaat verliezen, zien Dick en Jane zich verplicht overvallen te gaan plegen om het allemaal terug te krijgen.

 Trailers

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

A Hero - Thriller, Drama
5
22 december 2021

A Hero

Thriller, Drama Regie: Asghar FarhadiMet: Amir Jadidi, Mohsen Tanabandeh,...Rahim zit in de gevangenis vanwege schulden die hij niet kon terugbetalen. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen de klacht tegen hem in te trekken als hij een deel van het bedrag kan betalen. Maar het gaat niet zoals gepland...
Holy Motors - Drama
7
11 juli 2012

Holy Motors

Drama Regie: Leos CaraxMet: Denis Lavant, Michel Piccoli, Edith Scob,...Van dageraad tot zonsondergang, enkele uren uit het leven van Meneer Oscar, een duister wezen dat van het ene leven naar het andere reist. Hij is opeenvolgend zakenmagnaat, moordenaar, bedelaar, monster, familieman... Hij lijkt rolletjes te spelen en stort zijn ziel in de vertolking van elk van... Verder lezen...
Deliver us from Evil
8
10 september 2014

Deliver us from Evil

 Regie: Scott DerricksonMet: Olivia Munn, Eric Bana, Joel McHaleEen Ierse Katholieke agent ontmoet tijdens een onderzoek een voormalig priester die er van overtuigd is dat er demonische krachten zijn politiewerk beïnvloeden. Samen vechten ze tegen de paranormale krachten om het mysterie op te lossen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: