De 20 beste horrorseries allertijden

Speciaal voor alle fans maakten wij een uiterst gespecialiseerd overzicht van de 25 beste horrorseries allertijden.
De 20 beste horrorseries allertijden

Je bent een die hard fan van horror of je bent het net helemaal niet. En wij zijn het duidelijk wel.

En wat kan er nu nog beter zijn dan een goede horrofilm kijken?! Een ijzersterke horrorserie bingewatchen natuurlijk! Voor o zo veel uren angstaanjagend, verschrikkelijk plezier!

Speciaal voor alle fans maakten wij een uiterst gespecialiseerd overzicht van de 25 beste horrorseries allertijden.

Ash vs Evil Dead - Actie
6

Ash vs Evil Dead

Actie | 3 seizoen(en)  | 71 aflevering(en)
2015
Regie: Sam RaimiMet: Lucy Lawless, Bruce Campbell, Ray Santiago,...Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving.
The Terror - Drama
11

The Terror

Drama | 2 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2018
Regie: Edward BergerMet: Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies,...Het is 1847. De bemanning van de marine is op expeditie om de fabelachtige Noord-West Passage op Antarctica te zoeken, maar in plaats daarvan worden ze geconfronteerd met een monsterachtige roofdier!
Hannibal - Drama
13

Hannibal

Drama | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2013
Regie: Bryan FullerMet: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne,...Gebaseerd op de Thomas Harris romans. Dit drama volgt een FBI profiler (Dancy) die de gave heeft dat hij de gedachtengang van een seriemoordenaar begrijpt. Hij gaat samenwerken met Hannibal Lecter, een briljante psychiater die stiekem een moordenaar is.
Masters of Horror - Drama
17

Masters of Horror

Drama | 2 seizoen(en)  | 29 aflevering(en)
2005
Regie: Mick GarrisDe serie bestaat uit 26 verschillende horrorverhalen van erkende regisseurs uit de horrorwereld zonder een centraal thema of karakters.
Outcast - Drama
20

Outcast

Drama | 2 seizoen(en)  | 20 aflevering(en)
2016
Regie: Robert KirkmanMet: Wrenn Schmidt, Patrick Fugit, Reg E. Cathey,...Outcast speelt Patrick Fugit de rol van Kyle Barnes, een jonge man die wordt geplaagd door een demonische bezetenheid sinds kinds af aan. Hij gaat op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid, tot hij achter een geheim komt dat het einde van de aarde kan betekenen.
Black Summer - Drama
22

Black Summer

Drama | 2 seizoen(en)  | 18 aflevering(en)
2019
Regie: Karl Schaefer & John HyamsMet: Christine Lee, Jaime King, Sal Velez Jr.,...Wanneer een moeder, Rose, gescheiden is van haar dochter, begint ze aan een schokkende reis en stopt ze bij niets om haar te vinden. Samen met een kleine groep Amerikaanse vluchtelingen moet ze een vijandige nieuwe wereld trotseren en wrede beslissingen nemen tijdens de meest dodelijke zomer van... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: