The Haunting of Hill House

(0 stemmen)
The Haunting of Hill House
Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : The Haunting of Hill House
Geregisseerd door : Mike Flanagan
In de zalen vanaf: 10 december 2018
Speelduur: 572 minuten
Genre: Drama
Land : US (2018)

 VOD

Bekijk The Haunting of Hill House via video on demand/streaming.

 Synopsis

In The Haunting of Hill House volgen we een familie die is opgegroeid in een duister huis op een heuvel en dat heeft nogal wat sporen nagelaten. De vloek van het huis hebben ze nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Om af te rekenen met de demonen uit het verleden keren ze terug naar de plek des onheils. Dat doen ze niet alleen, want ze worden bijgestaan door een expert op het gebied van onverklaarbare fenomenen.

 Trailers

 2 Seizoenen

Seizoen 2

In The Haunting of Hill House volgen we een familie die is opgegroeid in een duister huis op een heuvel en dat heeft nogal wat sporen nagelaten. De vloek van het huis hebben ze nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Om af te rekenen met de demonen uit het verleden keren ze terug naar de plek des onheils. Dat doen ze niet alleen, want ze worden bijgestaan door een expert op het gebied van onverklaarbare fenomenen. Alle afleveringen weergeven 2

Seizoen 1 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 10/12/2018 In The Haunting of Hill House volgen we een familie die is opgegroeid in een duister huis op een heuvel en dat heeft nogal wat sporen nagelaten. De vloek van het huis hebben ze nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Om af te rekenen met de demonen uit het verleden keren ze terug naar de plek des onheils. Dat doen ze niet alleen, want ze worden bijgestaan door een expert op het gebied van onverklaarbare fenomenen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Steven Sees a Ghost
afleveringen 1 : Steven Sees a Ghost
Als de sceptische Steven een spookverhaal onderzoekt voor zijn nieuwe roman, krijgt hij een telefoontje van zijn zus dat een reeks noodlottige gebeurtenissen in gang zet.
Open Casket
afleveringen 2 : Open Casket
Een familietragedie haalt herinneringen boven aan traumatische verliezen, doet Shirley denken aan haar eerste ervaring met de dood en maakt sluimerende angsten wakker.
Touch
afleveringen 3 : Touch
De gevoelige Theo herkent iets van zichzelf in haar getroebleerde jonge patiënte, een meisje dat bang is voor de onheilspellende grijns van 'Mr Smiley'.
The Twin Thing
afleveringen 4 : The Twin Thing
De panische Luke, die nog altijd worstelt met verslaving en voortdurende angsten, probeert een bekende te redden terwijl hij voelt dat zijn tweelingzus in gevaar is.
The Bent-Neck Lady
afleveringen 5 : The Bent-Neck Lady
Een duistere schim met een onheilspellend silhouet kwelt Nell al sinds ze klein was. Nu is 'de dame met de kromme nek' terug en ze roept Nell naar huis.
Two Storms
afleveringen 6 : Two Storms
Wanneer Hugh terugkomt voor een begrafenis wordt hij onder trieste omstandigheden op een stormachtige avond herenigd met zijn kinderen, die hij lang niet heeft gezien.
Eulogy
afleveringen 7 : Eulogy
Terwijl de Cranes bijeenkomen om afscheid te nemen, wordt in een flashback de connectie van Mr Dudley met het huis onthuld en komt een geheim in de muren aan het licht.
Witness Marks
afleveringen 8 : Witness Marks
Op Halloween worden Shirley en Theo gekweld door een bekende verschrikking terwijl Hugh en Steve op zoek gaan naar Luke, die niet is teruggekeerd na een gevaarlijke klus.
Screaming Meemies
afleveringen 9 : Screaming Meemies
Terwijl Olivia probeert om dromen te onderscheiden van de werkelijkheid, vreest ze voor de veiligheid van haar kinderen, een moederinstinct dat Mrs Dudley toejuicht.
Silence Lay Steadily
afleveringen 10 : Silence Lay Steadily
De inhoud van de Rode kamer wordt onthuld als de Cranes terugkeren naar het huis en de confrontatie aangaan met oude geesten, vreselijke geheimen en onverzadigbaar kwaad.

 Casting

Michiel Huisman

Steven Crain
Michiel Huisman

Steven Crain
Elizabeth Reaser

Shirley Crain
Kate Siegel

Theodora Crain
Victoria Pedretti

Nell Crain
Timothy Hutton

Hugh Crain
Carla Gugino

Olivia Crain
Henry Thomas

Young Hugh Crain
Lulu Wilson

Young Shirley
Paxton Singleton

Young Steven
Mckenna Grace

Young Theodora
Julian Hilliard

Young Luke
Violet McGraw

Young Nell
Elizabeth Becka

Aunt Janet
Russ Tamblyn

Dr. Montague
Anthony Ruivivar

Kevin Harris
Samantha Sloyan

Leigh Crain
Robert Longstreet

Mr. Dudley
Annabeth Gish

Mrs. Dudley
Kurt Yue

Attorney
Arianne Martin

Max's Mother
David Shae

Max's Father
Tenaya Cleveland

Rehab Coordinator
Tiffany Denise Hobbs

NA Chip Person
Amber Chaney

Addict 3
Keith Arthur Bolden

Sheriff Beckley
May Badr

Allie Harris
Carrie L. Walrond

Fertility Doctor
Levy Tran

Trish Park
Mimi Gould

Older Hazel
Annabeth Gish

Mrs Dudley

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: