Filmografie : Jordan Peele

Filmografie jordan peele

Nope - Horror, Science-Fiction
10 augustus 2022

Nope

Horror, Science-Fiction Regie: Jordan PeeleMet: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven YeunWhat's a bad miracle?" 'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.
US - Horror, Thriller
maart 2019

US

Horror, Thriller Regie: Jordan PeeleMet: Elisabeth Moss, Lupita Nyong'o, Winston DukeEen moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.
Get Out - Horror, Thriller
mei 2017

Get Out

Horror, Thriller Regie: Jordan PeeleMet: Daniel Kaluuya, Allison Williams,...'Get Out' volgt een koppel, Chris en Rose, dat het punt in hun relatie heeft bereikt om elkaars familie te ontmoeten. Rose nodigt Chris vervolgens uit om een weekend door te brengen met haar ouders. In eerste instantie denkt Chris dat het vreemde gedrag van de familie te maken heeft met pogingen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: