Stranger Things

/10(0 stemmen)
Stranger Things
Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

Fotogalerij "Stranger Things" (24)

+19

Synopsis

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Infos

Video's van "Stranger Things"

3 Seizoenen

Seizoen 3

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Seizoen 2 (2017)

9 afleveringen
Het is alweer bijna een jaar geleden dat Will op mysterieuze wijze verdween, maar het leven in Hawkins is nog altijd niet hoe het was. Helemaal niet.
Hoofdstuk een: MADMAX : De stad bereidt zich voor op Halloween. In de speelhal gooit een nieuweling hoge ogen. Een sceptische Hopper onderzoekt een veld vol rottende pompoenen.
Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak : Als Will met Halloween iets verschrikkelijks ziet, vraagt Mike zich af of Elf nog vrij rondloopt. Nancy kan maar moeilijk omgaan met de waarheid over Barb.
Hoofdstuk drie: The Pollywog : Dustin neemt een vreemd nieuw huisdier. Elf wordt steeds ongeduldiger. Bob probeert Will te helpen om zijn angst te overwinnen.
Hoofdstuk een: MADMAX
afleveringen 1 : Hoofdstuk een: MADMAX
De stad bereidt zich voor op Halloween. In de speelhal gooit een nieuweling hoge ogen. Een sceptische Hopper onderzoekt een veld vol rottende pompoenen.
Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak
afleveringen 2 : Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak
Als Will met Halloween iets verschrikkelijks ziet, vraagt Mike zich af of Elf nog vrij rondloopt. Nancy kan maar moeilijk omgaan met de waarheid over Barb.
Hoofdstuk drie: The Pollywog
afleveringen 3 : Hoofdstuk drie: The Pollywog
Dustin neemt een vreemd nieuw huisdier. Elf wordt steeds ongeduldiger. Bob probeert Will te helpen om zijn angst te overwinnen.
Hoofdstuk vier: Will the Wise
afleveringen 4 : Hoofdstuk vier: Will the Wise
Een zieke Will stort zijn hart uit bij Joyce, met verontrustend resultaat. Hopper zoekt naar de waarheid. Elf doet een verrassende ontdekking.
Hoofdstuk vijf: Dig Dug
afleveringen 5 : Hoofdstuk vijf: Dig Dug
Nancy en Jonathan wisselen complottheorieën uit met een nieuwe bondgenoot. Elf zoekt iemand uit haar verleden. Bob het Brein buigt zich over een lastig probleem.
Hoofdstuk zes: The Spy
afleveringen 6 : Hoofdstuk zes: The Spy
Wills band met een duister kwaad wordt steeds sterker en niemand weet hoe deze kan worden verbroken. Dustin en Steve creëren een onverwachte verstandhouding.
Hoofdstuk zeven: The Lost Sister
afleveringen 7 : Hoofdstuk zeven: The Lost Sister
Door bovennatuurlijke visioenen komt Elf in contact met een groep gewelddadige verschoppelingen en een boos meisje met een duister verleden.
Hoofdstuk acht: The Mind Flayer
afleveringen 8 : Hoofdstuk acht: The Mind Flayer
Als Will na een fataal voorval samen met anderen in het Hawkins Lab komt vast te zitten, schiet een onwaarschijnlijke held te hulp.
Hoofdstuk negen: The Gate
afleveringen 9 : Hoofdstuk negen: The Gate
Elf maakt plannen om haar werk af te maken. De overlevenden openen de jacht op het monsterlijke kwaad dat Will in zijn macht heeft.

Seizoen 1 (2016)

8 afleveringen
Er gebeuren vreemde dingen in Hawkins, Indiana, waar na de plotselinge verdwijning van een jongetje een meisje met buitenaardse krachten opduikt.
Hoofstuk 1: The Vanishing Of Will Byers : Op weg naar huis na een bezoek aan een vriend ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.
Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St. : Lucas, Mike en Dustin proberen te praten met het meisje dat ze in het bos vonden. Hopper ondervraagt een zenuwachtige Joyce over een onheilspellend telefoontje
Hoofdstuk 3: Holly, Jolly : De bezorgde Nancy is op zoek naar Barb en komt erachter wat Jonathan heeft uitgespookt. Joyce gelooft dat Will met haar wil communiceren.
Hoofstuk 1: The Vanishing Of Will Byers
afleveringen 1 : Hoofstuk 1: The Vanishing Of Will Byers
Op weg naar huis na een bezoek aan een vriend ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.
Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St.
afleveringen 2 : Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St.
Lucas, Mike en Dustin proberen te praten met het meisje dat ze in het bos vonden. Hopper ondervraagt een zenuwachtige Joyce over een onheilspellend telefoontje
Hoofdstuk 3: Holly, Jolly
afleveringen 3 : Hoofdstuk 3: Holly, Jolly
De bezorgde Nancy is op zoek naar Barb en komt erachter wat Jonathan heeft uitgespookt. Joyce gelooft dat Will met haar wil communiceren.
Hoofdstuk 4: The Body
afleveringen 4 : Hoofdstuk 4: The Body
Joyce gelooft niet dat Will dood is en probeert contact met hem te maken. De jongens geven Eleven een make-over. Nancy en Jonathan vormen een onwaarschijnlijke band.
Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat
afleveringen 5 : Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat
Hopper gaat naar het lab. Nancy en Jonathan gaan de confrontatie aan met de kracht die Will meenam. De jongens vragen Mr. Clarke over reizen naar een andere dimensie.
Hoofdstuk 6: The Monster
afleveringen 6 : Hoofdstuk 6: The Monster
Een panische Jonathan zoekt in de duisternis naar Nancy, maar Steve is ook naar haar op zoek. Hopper en Joyce ontrafelen de waarheid over de experimenten van het lab.
Hoofdstuk 7: The Bathtub
afleveringen 7 : Hoofdstuk 7: The Bathtub
Eleven probeert Will te bereiken. Lucas waarschuwt dat 'de slechte mannen komen'. Nancy en Jonathan laten de politie zien wat Jonathan op camera heeft opgenomen.
Hoofdstuk 8: The Upside Down
afleveringen 8 : Hoofdstuk 8: The Upside Down
Dr. Brenner houdt Hopper en Joyce vast voor ondervraging terwijl de jongens met Eleven in de fitnesszaal wachten. Nancy en Jonathan bereiden zich voor op de strijd.

Casting

Winona Ryder

Joyce Byers
David Harbour

Jim Hopper
Noah Schnapp

Will Byers
Finn Wolfhard

Mike Wheeler
Natalia Dyer

Nancy Wheeler
Charlie Heaton

Jonathan Byers
Matthew Modine

Martin Brenner
Joe Keery

Steven Harrington
Gaten Matarazzo

Dustin Henderson
Caleb McLaughlin

Lucas Sinclair
Cara Buono

Karen Wheeler
Sadie Sink

Max Mayfield
Randy Havens

Mr. Clarke
Alec Utgoff

Alexei
Cara Buono

Karen Wheeler
Priah Ferguson

Erica Sinclair

Mening van de pers

De Morgen
‘Stranger Things’-ster Maya Hawke wil meer zijn dan de dochter van
Ze is een opvallende verschijning in het derde seizoen van Stranger Things. Als Robin toont Maya Hawke (21) zich een groot talent. Dat heeft ze misschien meegekregen van haar al getalenteerde ouders: Uma Thurman en Ethan Hawke. Verder lezen
Deze titels verdwijnen en verschijnen binnenkort op Netflix
De komende weken blijft Netflix nieuwe films en series op ons loslaten. De strafste titel? Het derde seizoen van ‘Stranger Things’! Verder lezen

Mening van bloggers

Movie Pulp
Ook Gaten Matarazzo, Joe Keery & Maya Hawke gaan door een scene van Stranger Things S3
The post Ook Gaten Matarazzo, Joe Keery & Maya Hawke gaan door een scene van Stranger Things S3 appeared first on MoviePulp. Verder lezen
Review: Ga kijken als je hield van het vorige seizoen van Stranger Things
Met Stranger Things S3 draaien de Duffer Brothers op automatische piloot. Meer van hetzelfde, weinig origineels onder de zon dus. Verder lezen
Stranger Things breekt weer records voor Netflix
De serie Stranger Things is sinds vorig jaar het paradepaardje van de populaire streamingdienst en het 3de seizoen van Netflix Lees meer The post Stranger Things breekt weer records voor Netflix appeared first on MoviePulp. Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Stranger Things"

Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg - Actueel

Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg

Netflix biedt natuurlijk niet alleen klassiekers aan, maar maakt ook zelf content: de intussen welbekende Netflix Originals. Dailywireless was benieuwd welke Netflix Originals het populairst zijn in welk land. Ze gingen op onderzoek uit en kwamen tot opzienbarende resultaten.
Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things? - Actueel

Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things?

Hiep hiep hoera! Het vierde seizoen van Stranger Things werd bevestigd met een officiële teaser die ons alvast doet watertanden. Spoiler alert: Wij beantwoorden 4 vragen aan de hand van een zeer diepgaande zoektocht op het internet.
Een 4de seizoen van Stranger Things? - Actueel

Een 4de seizoen van Stranger Things?

Sinds vorige week is het derde seizoen van Stranger Things te bekijken op Netflix. En zonder al te veel te willen spoilen stellen wij ons alvast de vraag: Komt er een vierde seizoen of niet?
Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt - Actueel

Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt

Het derde seizoen van 'Stranger Things' zit eraan te komen en daarom brengt Coca-Cola 'New Coke' weer op de markt. Het drankje is te zien in de nieuwe afleveringen van de Netflix-serie. New Cola werd voor het eerst gelanceerd in de jaren 80, maar deed het toen heel slecht.
Netflix wuift 'Stranger Things' uit met langspeelfilm - Actueel

Netflix wuift 'Stranger Things' uit met langspeelfilm

Netflix zet na vier seizoenen een punt achter de populaire reeks 'Stranger Things', maar de streamingdienst heeft nog een afscheidscadeau in petto voor de fans: een 'Stranger Things'-film. Dat kondigde Netflix zelf aan in een persbericht. "Eindigen op een hoogtepunt zal de serie op lange termijn... Verder lezen...

Series in hetzelfde genre

Chernobyl - Drama
2

Chernobyl

Drama | 1 saison(s)  | 26 épisode(s)
Ragnarok - Drama
3

Ragnarok

Drama | 1 saison(s)  | 6 épisode(s)

Onze selecties

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Wedstrijden