Filmografie Jamie Campbell Bower

Geboortedatum: 22/11/88 (31 jaar)
Jongensnaam: James "Jamie" Campbell M. Bower
 Nationaliteit: Engeland

Biografie

Jamie Campbell Bower (22 november 1988) is een Brits acteur, die vooral bekend is geworden door zijn rol als Anthony Hope in Tim Burtons Sweeney Todd. Hij speelde ook mee in de dramaserie The Dinner Party. In Nederland is hij vooral bekend door zijn rol van Jack in Oorlogswinter. 
 
Campbell Bower is een voormalig lid van het National Youth Music Theatre. Hij begon zijn professionele acteercarrière toen een vriend (Laura Michelle Kelly) hem voorstelde aan haar agent. Naast acteren hield hij zich ook bezig met zingen in de band The Darling Buds. Campbell Bower was een fulltime Lees de volledige biografie e model bij het Select Model Management in London. 
 
Campbell speelde verder in de Twilight-films, RocknRolla en speelde Gellert Grindelwald in de laatste verfilming van de Harry Potter-serie, "Harry Potter and the Deathly Hallows part II". 
 
Jamie Campbell Bower had sinds najaar 2009 een relatie met mede-Harry Potter castlid Bonnie Wright, die de rol van Ginny Wemel vertolkt in de Harry Potterserie. In april 2011 verloofde het stel zich. Op 2 juli 2012 werd bekend gemaakt dat het stel niet langer bij elkaar is

Filmografie Jamie Campbell Bower

Nieuws over Jamie Campbell Bower

'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus - Actueel

'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus

De Amerikaanse acteur Jim Parsons, bekend van de sitcom "The Big Bang Theory", en zijn man Todd Spiewak zijn besmet geweest met het coronavirus. Dat heeft het echtpaar aangekondigd in de "Tonight Show" van Jimmy Fallon.
Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren - Actueel

Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren

Jennifer Aniston is één van de grote namen in Hollywood. De 51-jarige Amerikaanse actrice maakte bekend dat ze dacht aan de stopzetting van haar acteercarrière.
Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen - Actueel

Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen

Cinenews presenteert "Babyteeth", een portret van een rebels tienermeisje. Met een perfect evenwicht tussen humor en diepe emotie, raakte de film het hart van de jury van het recente BRIFF (Brussels International Film Festival). Babyteeth won er de Grand Prix!
Vanavond op TV: The Guest - Actueel

Vanavond op TV: The Guest

Kijk vanavond, nu dinsdag 29 september, om 20u40 op VTM4 naar "The Guest"!
De 20 beste komedieseries allertijden - Actueel

De 20 beste komedieseries allertijden

Wij maakten een overzicht van de allerbeste komedieseries allertijden die zonder twijfel een lach op je gezicht zullen toveren.