Filmografie Jamie Campbell Bower

Geboortedatum: 22/11/88 (31 jaar)
Jongensnaam: James "Jamie" Campbell M. Bower
 Nationaliteit: Engeland

Biografie

Jamie Campbell Bower (22 november 1988) is een Brits acteur, die vooral bekend is geworden door zijn rol als Anthony Hope in Tim Burtons Sweeney Todd. Hij speelde ook mee in de dramaserie The Dinner Party. In Nederland is hij vooral bekend door zijn rol van Jack in Oorlogswinter. 
 
Campbell Bower is een voormalig lid van het National Youth Music Theatre. Hij begon zijn professionele acteercarrière toen een vriend (Laura Michelle Kelly) hem voorstelde aan haar agent. Naast acteren hield hij zich ook bezig met zingen in de band The Darling Buds. Campbell Bower was een fulltime Lees de volledige biografie e model bij het Select Model Management in London. 
 
Campbell speelde verder in de Twilight-films, RocknRolla en speelde Gellert Grindelwald in de laatste verfilming van de Harry Potter-serie, "Harry Potter and the Deathly Hallows part II". 
 
Jamie Campbell Bower had sinds najaar 2009 een relatie met mede-Harry Potter castlid Bonnie Wright, die de rol van Ginny Wemel vertolkt in de Harry Potterserie. In april 2011 verloofde het stel zich. Op 2 juli 2012 werd bekend gemaakt dat het stel niet langer bij elkaar is

Filmografie Jamie Campbell Bower

Nieuws over Jamie Campbell Bower

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who' - Actueel

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who'

Jodie Whittaker heeft bevestigd dat ze ook volgend seizoen te zien zal zijn als protagoniste in 'Doctor Who'. Dat deed de Britse actrice in een interview met Entertainment Weekly. Het wordt het derde seizoen waarin Whittaker de tijdreizende Time Lord speelt in de iconische BBC-reeks.
George Clooney vreest in een rolstoel te belanden - Actueel

"George Clooney vreest in een rolstoel te belanden"

Het gaat niet goed met George Clooney. Zijn rugproblemen zijn zo ernstig dat hij vreest voor altijd in een rolstoel te belanden. "George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook", klinkt het bij een vriend van de 58-jarige steracteur in magazine Primo.
Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.